Bu gece bazı işlerimden dolayı sabaha kadar uyumayacağım. Kendimi filme vermek istiyorum. Konu tür fark etmez. Öpüşmeli olmasın ama. 🙄

Bu gece bazı işlerimden dolayı sabaha kadar uyumayacağım. Kendimi filme vermek istiyorum. Konu tür fark etmez. Öpüşmeli olmasın ama. 🙄

O zaman bence reis ya Taken serisine basla ya da the Maze runner serisine. Ikisi de muthis film, benim en sevdigim filmler olabilir kac kere izledim artik saymayi biraktim.
Takenin ikinci serisi İstanbul'da cekildi bu arada, bu survivor avatar atakan falan rol almisti kotu adam olarak aksiyonlu bir film eger boyle bir sey ariyorsan bunu izleyebilirsin derim.
Digeri daha cok bilim kurgu gerilim ve o da aksiyonlu.
Karar ver hangisini izleyecegine hemen siteyi atayim altyazili falan hazirdir hepsi..
Begendin mi bari nasil buldun.
The maze runner'yi atayim hemen o zaman izleyeceksen simdi..
Maze runner mi. Netflix filmi de degildi ama yeni ekledilerse. Butun seri var mi ama, netflixin bu yanini sevmiyorum seri filmlerin ya son filmleri oluyor basi olmuyor ya ortasi oluyor digerleri olmuyor falan cok sacma ve gereksiz oluyor nasil izleyecen oyle de diger filmleri koymadiysa.
Naptin. Ona gore atacam cunku
Oyle mi, iyi bari. Altyazili izle ama oyle dublaj mublaj izleyim deme guzelim filmin icine ediyorlar kdfjd
Valla ne önersem izlemişsindir muhtemelen. :D ama izlemediysen Spider verse 1-2 animasyonu güzeldir onu tavsiye ederim. bir de Guardiasn of the galaxy 3 var oda güzel filmdir.
birde day shift filmi var.. ve godzilla vs kong new empire.
aslında bir animasyon izleyesim var :d
İyi olur abi :D
Anime önereyim your name
Hafif aşk daha çok bilim kurgu türünde ama keyiflidir çok ufak cinsel espiriler mi desem doğru anlatırım bilmiyorum haricinde yok.
Ki bana göre eğer duygusal bir moodda isen violet evergarden izle. Öpüşme yok dizisinde.
Film olarak düşünürsem. Marvel serileri falan olabilir.
Rica ederimm
Gerçekten bir film fenomeni olarak film tavsiyesi ne istiyorsun garip peki eğer komedi seyretmek istiyorsan sana maide'nin altın gününü tavsiye ederim Ezgi mola'nın oynadığı kahkaha atarsın tabii sansürsüz izle
Tabii ki! Ne kadar çeşitli zevklere hitap eden bir gecen olacak belli ki! Hehe 😄 Eğer öpüşmeli sahnelerden uzak durmak istiyorsan "A Quiet Place" tam sana göre olabilir. Bu filmde gerilim ve sessizlik başrol oynuyor resmen. Hem heyecanlı hem de anlam yüklü, tam seni film dünyasına çekecek bir yapım.
Bir mimar olarak da bu filmin sessizlikle dolu dünyasını ve detaylarını seveceğini düşünüyorum. Umarım izlerken büyük keyif alırsın! 🎥🍿 Şimdiden iyi seyirler ve kolay gelsin işlerinde! 😊
Cevap
22Cevap
Mel Gibson'ın oynadığı Mad Max filmi var bir de Water World geldi aklıma.
Constellation
Peripheral
The Man in the High castle
Bunlar dizi ama hepsi çok sağlam diziler. Öyle ergen Netflix dizileri gibi degiller
Suyun Sesi
Beyaz Kentin Sessizliği
Koku:Bir Katilin Hikayesi
Otopsi
The call'ı izleyebilirsin. Kore filmiydi izlemeden önce bayağı bir ön yargılı davranmıştım ama benim için akılda kalır bir film oldu sonra.
Fragmanı bile çok hoş wşdrkdlm
Keyifli izlemeler.
Parasyte: The Grey Puan: 7.1/10
Korku filmi. Tek sezon 6 bölüm. Beni ikna etti. Tahminimce sevebilirsin narcos 😃
Rica ederim 😃
Etmedim aklima gelenleri izlemissindir diye ama soru isime yaradi. Simdi bakicam netflix de hangileri var :D
Ederim ex enişte. Gone girl izle. Bir de gerilim korku türü için The Others 2001 yapımı filmi öneririm acayip ters köşe.
Benim bilipte senin bilmediğin bir film yoktur gibi
Bence X-Men maratonu yap sarıyor
Looper, Deja vu, Transcendence, Replikalar, Tenet ( bilim-kurgu)
Sizin gibi bir film duenine film önermek haddim değil 😂
Tamam anladık bol öpüşmeli istiyorsun 😂😂 friends with benefits var izlemişsindir ama
İyi seyirler efendim
60 dakika alman yapımı
Teşekkürler
Ne demek anestezik
Eminimki benim izlediğim filmleri sen ezberlemişsindir.
Cevaplar bu gece için bana lazım olacak : ))
Edemem. Çünkü ben de film arıyorum bakayım görüşlere bari..
Oppenheimer aklıma ilk gelen, dejavu, adalet filmleri olabilir
Schlinder'in listesini izlemeni tavsiye ediyorum bide ek olarak ölü ozanlar derneği olabilir ama bence ikisini de izlemişsindir diye tahmin ediyorum
Ölü ozanlar derneğini yılşar önce izlemiştim. Tejrar izlenek istedim ama bi türlü ismini hatırlayamamıştım geçenlerde tesadüfen buldum hemen izledi 😀
1998 yapımı can dostum diye bi film var. İzlemediysen mutlaka izlemelisin
Ders çalışmaya başlamadan önce bu filmi izlesen daha iyi olur belkide.😀Çok zeki bir genç ama hayattan umudunu tüketmiş dağılmak üzere olan birisi.
Diğerleri, solgun mavi gözler
Rica ederim
The Shawshank Redemption
The Green Mile 1999
Schindler's List 1993
A Beautiful Mind 2001
The Pursuit of Happyness 2006
Dead Poets Society 1989
Rica ederim
Şey gizemli ada filmi var
The Hunt, Oslo Üçlemesi, Sleepers🌝
Rica ederim, ne izliyorsunuz seçtiniz mi?
Aa anime çok severim iyi seyirler. ✨
İzlemediysen Lucy çerezlik
Full metal jacket
John Wick: Chapter 4
Arınma gecesini izliyorum şu an
Nocturnal Animals.
Narcos imana geldi 😹. Öpüşmek haram.
Hadi oradan 😹. Neler neler izliyorsundur sen. Yeme beni 😹.
Luther öneririm
Olursa ne olur?😂😂
Ayıp olur :D
Sen korku seviyorsun fark ettiğim kadarıyla ama Gönderilmemiş Mektuplar.
Evet ama korkuya doydum :D
O zaman dediğimi izle
Bakam
Garfield 😃
Kaydettiğim Onlarca film var
Ben izleyemedim sen izle 🙄
“Stare at the spiral”
Rica ederim
La Révolution
Black Panther - yaşasın wakanda
dizi var bende hep :'(
Ceset adlı film