Haluk Bilginer'in başrolünü Angelina Jolie ile paylaştığı 'MARIA' filminin prömiyeri Venedik Film Festivali'nde gerçekleşecek.
İzleyecek misiniz?
https://x.com/dizianaiiz/status/1796191412431564960?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Haluk Bilginer'in başrolünü Angelina Jolie ile paylaştığı 'MARIA' filminin prömiyeri Venedik Film Festivali'nde gerçekleşecek.
İzleyecek misiniz?
https://x.com/dizianaiiz/status/1796191412431564960?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Evet Haluk Bilginer severek izlediğim nadir Türk oyuncularından biridir yabancı yapımlarını ve bizi temsil etmesini de çok seviyorum o yüzden izleyeceğim
Vay canına, bu tam bir bomba haber! Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde, hem de Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak! Kesinlikle izleyeceğim! Haluk Bilginer'in güçlü oyunculuğu ile Angelina Jolie’nin kalitesi birleşince ortaya nasıl büyülü bir şey çıkacağını düşünmek bile heyecan verici 🤩
Bu filmi izlerken patlamış mısırımı hazırlayıp ekranın karşısına geçeceğim, kesin bilgi! Sen ne düşünüyorsun? Bu ikili hakkında hislerin neler? Beklentin yüksek mi? 🌟🎬
Cevap
15Cevap
Hayır izlemeyi düşünmüyorum
Angeline Jolie’nin güzelliğine çocukluğumdan beri aşığım. Haluk Bilgineri de Tatlı hayat gibi eski dizilerden beri severim, en son Ezel dizisindeki rolüyle aklıma kazındı. İkilinin bir projede yer alması güzel olmuş.
İzlemek isterim, Haluk Bilginer in oyunculuğunun ve seslendirmesini çok beğeniyorum Angelina Jolie ile çok iyi bir ikili olduklarına hiç şüphem yok.
Prömiyere davetli değilim ama sinemada veya dijital bir platformda izlemeyi isterim :)
Haluk Bilginer'in olması izlemek için tek başına yeterli bir sebep.
Bu soru KPSS güncelde deneme çözerken geldi. Filmin adını sormuşlardı. İnşallah sınavda da çıkar.:)
İzleriz, gecikmeli olsa da çok merak ettiğim bir film
Bak hele bak oturmuş kimleri eleştiriyorlar acaba hayatta ki başarıları nedir (elestirilmez demiyorum herkes eleştirilebilir ama mesleki açıdan olur bu )
Konusu sararsa izlerim
Bir yaşlı bunakla bir memesiz kadının nesini izleyeceğim?
İzlemeyi düşünüyorum.
haluk bilginer bu kadini optuyse helal olsun
Konu iyiyse olabilir.
Haluk Bilginer
Ayrı bir seviye
Bilginerin projelerini seviyorum
İzlerim merak ediyorum
İnternetten denk gelirsem izlerim
Venedik anadolu yakasında mı Avrupa yakasında mi?
Belki izlerim
Evet izlerim
İzlemek isterim.
İzleyeceğim
Hayır izlemem.
Evet izlerim
Birileri Angelina Jolie mi dedi
İzlerim
Hayır
Izlerim
HAyir
İzlıycem