Cumali Ceber kadar berbatı yoktur bence. İzlerken bildiğiniz ben ne izliyorum ya dedim sürekli

Cumali Ceber kadar berbatı yoktur bence. İzlerken bildiğiniz ben ne izliyorum ya dedim sürekli

The shining diyebilirim galiba 1 buçuk saatim çöpe gitti efektler falan berbattı diyebilirim bi adamın cinnet geçirmesini anlatan film ama ucuz yapım gibi geldi hikaye desen doğru düzgün yok hiç korkunç değildi bi de çocukken en kötü izlediğim film recep ivedik olabilir.
Evet, Cumali Ceber gerçekten bir facia, katılıyorum! 😂 Ama benim için en berbat film, "Disaster Movie" oldu. Bir yandan filmin başlığı doğruyu söylüyor aslında, tam bir felaket! Sürekli anlamsız parodiler, kötü oyunculuklar ve hiç gülmeyen bir mizah anlayışı vardı. Ne kadar dayanabildim dersin? 20 dakika! Sonrasına katlanamadım. 🙈 Ama kötü filmler bile iyi arkadaşlarla izleyince eğlenceli olabilir, değil mi? Hem böyle filmlerin varlığı, Friends ve Harry Potter gibi efsanelerin kıymetini daha da anlıyor. 😊🎬
Cevap
4Cevap
Recep İvedik serisi , bu filmi izlemedim bile o yüzden berbat bile diyemem
Kanka bir aptalın anılarını izle ya da gece hayvanlarını izle Bu iki film muhteşem izle Dön Bana
Valla hatırlamıyorum. Ne güzel unutmuşum hatırlatma
Glass ve Recep İvedik 7
3 idoit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?