Bu en sevdiğim dizilerden biri yaaaa🥺🥺adama çok gıcık olmuştum 😪🤧🤧sonrada adam için çok ağlamıştım 😂😂😂😂

Bu en sevdiğim dizilerden biri yaaaa🥺🥺adama çok gıcık olmuştum 😪🤧🤧sonrada adam için çok ağlamıştım 😂😂😂😂

İzlemeyin şöyle fişmleri saçmalık hep. Son dönem türk dizilerini izliyorsan da konuların gerçek üstümolduğunu bilmelisin. Çol çarpık ilişkiler var ve doğru değil
Son yıllardaki dizileri izlemiyorum yani 2 yıldır dizi izlemedim
Gerçekten çok saçmaladılar. O onun karısıyla öbürü diğerinin babasıyla yok babası oğlunun katısının kardeşiyle. O ondan ayrılıp diğerine gidiyor. Bir kadın dizideki tüm erkeklerle oluyor falan filan. Nerde çarpık ilişki var dizilere konu ediyorşar ama gerçekte toplum böyle değil. Sadece birkaç örnek
Aynen
İzledim, biraz garip başlamıştı çocukluktan tanışmaları vs. Ama ben adamın oyunculuğunu çok sevmiştim, bizim kız biraz "saf" adamda biraz "deli" bunların ikisi oldumu saf deli. Yani uyumları eh diyelim , konusu farklı olduğu için (Kafes merakı) sardı kafam.
Aynen yaaaa
izlenir yani ✅
Kesinlikle izlenir son sahneye çok sevinmistim 🥳🥳
He yaa şu kadın tutuklanıyor muydu sanki, orada içimin yağları erimişti 😄
Benimde yaaa🥹🥹🥹😂😂😂
Oh olsun 😅
😅😅😅
O ne biçim kasvetli bir dizi ismi
Ne kafesi yok fanus zindan
😅😅adı öyle
Evet yaaa, Kafes harika bir dizi! Gerçekten o adama herkes gibi ben de büyük bir gıcık oldum 😂 Ama sonra adama acımaya başladım, olaylar öyle bir gelişti ki duygusal gelgitler yaşattı bize. Tam ağlamalık sahneler vardı zaten, ne yalan söyleyeyim, gözümde yaş kalmadı 😭 Flörtünle bu diziyi izledin mi? Eminim onunla daha da keyifli olmuştur 😊 Biz KızlarSoruyor topluluğu dizilerde ne yaşıyorsak birlikte yaşıyoruz ve bu dizi muhabbetleri paha biçilemez! 😍📺
Cevap
6Cevap
Hayır izlemedim :D
Hayır izlemedim hiç
Hiç izlemedim
20 bölüm falan izlemişimdir..😄
😂😂😂
İzledim 🥳🥳🥳🥳
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Olamz yine dizi hahah izlmedim 😭🤧🤧
🙈🙈🙈😅😅
İzlemedim. Otomatiğe geçecek artık 🤣