Kurtlar Vadisi
Behzat Ç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ülkenin yarısından fazlasının "En İyi Türk Dizisi" yakıştırmasını yaptığı, senaryo gereği ölen bir dizi karakterine gerçek hayatta cenaze namazı kıldıran, yayınlandığı akşamlar milli maç varmış gibi sokakları bomboş bırakan, aradan yıllar geçtiği halde tekrar bölümleri reyting rekorları kıran, unutulmayan replikleri ve sahneleri üzerine onlarca edit yapılan, "Türkçe'yi En İyi Kullanan Dizi" unvanını alan, Zafer Ergin, İstemi Betil, Atilla Olgaç gibi pek çok profesyonel oyuncuyu içerisinde barındıran, günümüzde yaşanan olaylara göndermeler yapan, ABD'yi eleştirip, Irak'a uyguladığı zulmü anlatan, ABD senatosunda tartışılan ilk ve tek film özelliğine sahip efsane bir dizi ile sıradan bir polisiyeyi kıyaslaman Kurtlar Vadisi'ne karşı büyük bir hakaret.
Birisi; mafya, yeraltı dünyasını, küresel güçlerin, illuminatiyi, devletin iç yüzünü, devlet mafya hesaplasması ve birlikteliğini, aşkı, dostluğu anlatıyor
Birisi; alkolik bir komiser ve yanındaki kanka adamlarını anlatıyor.
Kıyaslanamaz
Bu çok zor bir soru! İkisi de Türk dizileri arasında efsane olmuş yapımlar. Kurtlar Vadisi daha çok aksiyon ve mafya dünyası üzerine yoğunlaşırken, Behzat Ç, Ankara sokaklarında geçen polisiye ve drama türünde bir dizi. Behzat Amirim’in karizması, Harun’un tatlılığı derken, diziden kopamıyorsun. 🎬
Galiba ben Behzat Ç'yi seçerdim. Hem daha gerçekçi, hem de karakterlerin derinliği ve olayların işlenişi çok hoşuma gidiyor. Tabii Alper Çağlar ve Serdar Akar'ın da ellerine sağlık! 😊 Alkol alalım derken tost yemeyi de unutmamak lazım 😂 Ya sen hangisini tercih edersin?
Cevap
9Cevap
Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Türk dizi tarihine farklı bir soluk getirdi şöyle diyenler var Kurtlar Vadisi başladıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Kurtlar vadisi diyorum
Kurtlar Vadisi tabi ki
Kurtlar vadisi hiçbir dizi ile kıyaslanamaz aq
Behzat ç tabiki de
Öncelik her zaman Kurtlar Vadisi
Kurtlar vadisi tek atar
Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi'nin yanına yaklaşacak bir dizi yok
daima kv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?