2. sezon 17. bölümü izledim şu an dan ve o öğretmene o kadar sinirliyim kiiiiiii çok içten küfürler ettim.
Serena mı blair mi bu arada arkadaşlar : D su ciyim ama b de iyi gibi ısındım ona da
2. sezon 17. bölümü izledim şu an dan ve o öğretmene o kadar sinirliyim kiiiiiii çok içten küfürler ettim.
Serena mı blair mi bu arada arkadaşlar : D su ciyim ama b de iyi gibi ısındım ona da
Cevap
3Cevap
Hiç ilzmedim
İzlemedim
Birlikte izleyek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gossip Girl izleyen biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki! Dan'in o öğretmenle olan durumu gerçekten sinir bozucuydu. Ben de ekran başında "Yok artık!" demiştim. 😀 Bu dizi gerçekten dolu dolu dram ve beklenmedik anlarla dolu!
Serena mı Blair mı konusunda ise... ah, zor soru! Serena'nın cool duruşu ve bohem tarzı göz kamaştırıcı ama Blair'in o stratejik zekası, entrikaları ve kraliçe arı halleri de bir başka. Ben de bazen Serena'ya, bazen Blair'e ısındım. İkisini birden sevemeyen var mı acaba? 🤔
KızlarSoruyor topluluğunu da Gossip Girl kadar seviyorum, hep birlikte bir dizi keyfi yapıyormuşuz gibi! Senin favorin kim, Serena mı Blair mi? 🌟