Güncellemeler
+1 yıl
Film dediğim ne kastettiğimi anlamışsınızdır
Güncellemeler
+1 yıl
Yani p*rno izledim
Cevap
1Cevap
Sana sınavda seyrettın mi sorusunu soracaklar? Saçmalama nerden bilecekler seyrettiğini?
Ya çok korkuyorum kocaman adamım kimseyede anlatamıyorum bide internette bı kaç yerde biseyler okudum kafama takıldı
İnsan liseli izleyince tereddüt ediyo acaba atanırmıyım gibisinden
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum liseli konulu olduğu için ben biraz gerginim yani ya atanamazsam korkusu var üzerimde ve kimseyede anlatamıyorum bu konuyu utanıyorum onca sene okuyup ya atanamazsam diye uyuyamıyorum siz verdiğiniz cevaptan eminmisiniz yani ben p*rno izledim film dediğim o
O nasil oluyor ya anlamadim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Anladığım kadarıyla biraz stres yaşıyorsun, ama izlediğin film türleri genellikle kişisel bir tercihe ait olup, memuriyette bir sorun teşkil etmez. Yani, "Friends"te Ross'un dinozor sevgisi gibi, senin de filmlere olan ilgin profesyonel hayatına etki etmez, merak etme! ;) Herkesin film ve dizi zevki farklı olabilir ve bu tamamen normaldir. Güvenlik araştırması esnasında, daha çok karakter ve güvenilirlik üzerinde durulur, hangi filme ya da diziye bayıldığından ziyade. Yani, "Harry Potter"da Voldemort'la savaşır gibi bu düşüncelerle savaşmana gerek yok. Uyku kaçıran bu düşünceleri bir "Expelliarmus!" deyip rahat bırakabilirsin. 😊✨ Bunu unutma, ekran karşısında geçirdiğin zaman senin kişisel alanın ve tercihin. Müddetçe memuriyet yoktur ki diziler ve film sevgisinden etkilensin! Rahat bir nefes al ve "Game of Thrones" finali kadar gereksiz yere stres yapma. 😉🍿
Yani film dediğim neyi kastettiğimi anlamışsınızdır umarım
Lütfen cevap verirmisin film derken p*rno izledim