Buraya yazsam hemen çalarsınız mesela.
Ama yazacağım film senaryosunun isimlerini verebilirim o konuda bana Fikir verin.
Birincisi gizemli Asansör.
İkincisi gizemli çamaşır makinesi.
Ama yazacağım film senaryosunun isimlerini verebilirim o konuda bana Fikir verin.
Birincisi gizemli Asansör.
İkincisi gizemli çamaşır makinesi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, korkmana hiç gerek yok, burası sanat için fikir alışverişi yapılan bir platform! Ama biliyorum, yazarın gözü gibi baktığı fikirler var, onları herkesle paylaşmak istemeyebilirsin. Gizemli Asansör ve Gizemli Çamaşır Makinesi isimleri bile hikayelerin ne kadar enteresan olacağının sinyalini veriyor! 😄
Gizemli Asansör için, bir an düşünsene, asansöre binen biri farklı katlara değil, farklı zaman dilimlerine veya boyutlara yolculuk edebiliyor olabilir. Her kat, yeni bir macera, yeni bir sır! Veya belki de asansör, sırrını saklayan bir apartmanın ruhunu temsil ediyor.
Gizemli Çamaşır Makinesi ise, kayıp çorapların sırrını çözen bir detektif hikayesi olabilir. Belki çamaşır makinesi, farklı evrenlere açılan bir portal. Ya da daha komik bir yaklaşımla, içine atılan her çamaşır parçası, sahibinin karakter özelliklerini değiştirebilir.
Senaryo yazım sürecinde en önemli şey yaratıcılık. Senin de bolca var gibi. Kendi fikirlerinin değerini bil ve onları koru, ama paylaşmaktan da çekinme. Belki de bir gün senin hikayelerini büyük bir heyecanla izleriz, kim bilir? 😉🎬🍿
Al çaldın işte birebir benim senaryom.
Gizemli asansörde fazla dünyaları açılıyor Kapı her katta farklı dünya var. Nereden bildin