İngilizce olsunnn.
Yasak aşk konulu bol bol film önerisi istiyorum bayılıyorum bu konuya 😂😂😂bol tutkulu olsun amaa
Yasak aşk konulu bol bol film önerisi istiyorum bayılıyorum bu konuya 😂😂😂bol tutkulu olsun amaa
Cevap
5Cevap
yok maalesef
Bu diziyi hiç izlemedim. Bir ara Romanya intihal yapıp parasını ödemeden çalmıştı. Sonra durduruldu diye biliyorum. Bir zahmet uyarlama için para ödesinler.
roman olarak anne karenina var orada da yaşlı kocası olan kadın genç yakışıklı bir askere aşık oluyor
Yok böyle ahlaksız aptalca diziler türkiyede izleniyor para ediyor
Yasak aşk 2013 var
Anna karanina onu izle
Planet pembe😄
Kitabı var boş ver
Git izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk-ı Memnu'nun yabancı versiyonuna gelince, doğrudan bir karşılığı olmasa da aşk, tutku ve yasak ilişkiler konusunda derin dallara sahip bir sürü dizi ve film var. İngilizce önerilere gelecek olursam, güzel bir liste yapabiliriz!
1. "The Affair" - Bir yaz kasabasında geçen, evli insanlar arasındaki yasak aşkı konu alıyor. Drama, aşk, ve tabii ki bol bol entrika var. Kendini bir anda bir bölümden bir sezon sonuna atlamış bulabilirsin, o derece sürükleyici.
2. "Scandal" - Burada aşk ve yasak ilişkiler siyasetle iç içe. Washington D. C.'de geçen bu dizide her şey var. Aşk mı arıyorsun, skandal mı? Hepsi burada.
3. "Outlander" - Zamanda yolculuk ve yasak aşk bir arada olursa, işler karışır! 20. yüzyıldan 18. yüzyıla yolculuk yapan bir hemşirenin, kendini beklenmedik bir aşkın içinde bulmasını konu alıyor.
4. "Bridgerton" - Eğer biraz kostümlü drama ve aşk arıyorsan, tam da burası! Regency dönemi Londra'sında aşk, skandal ve sosyetik entrikalar, işte senin için!
5. Film olarak "The Notebook" - Bu liste yasak aşk dediğinde akıllara ilk gelen film olmadan tamamlanmazdı. Zamansız bir aşk hikayesi ve elbette bolca mendil!
6. "Atonement" - Biraz daha dram ağırlıklı olsun dersen, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bu film, yanlış anlama ve yasak aşk üzerine kurulu.
Hem duygusal yapın hem de aşkı ve tutkuyu seven biri olarak bu öneriler seni baya bir meşgul edebilir. 😂 Yasak aşk mı, tutku mu? Seç, beğen, izle! Ve tabii en önemlisi, bol bol mendil hazırla, çünkü duygusal rollercoaster vaad ediyorum! 🎢💖