Şu anda diziler listemdeki kitap odamda ve odama gidemdim oyuzden bu soru böyle oldu 🙈🙈
Bence bu sahnenin ilerisi güzeldir ne dersiniz 🥹😅😅
Şu anda diziler listemdeki kitap odamda ve odama gidemdim oyuzden bu soru böyle oldu 🙈🙈
Bence bu sahnenin ilerisi güzeldir ne dersiniz 🥹😅😅
Ben bir insandan çok, bir hayvan gibi düşünebiliyorum. Bu yüzden vahşi bir sahne olurdu.
Şöyle bir şeyler... 😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Bana şeyi hatirlati bu bekle atıyorum
😅😅
😅😅😂😂Günaydın
Günaydın.
😄😄😄
Whatt? 🙄😅
🤔🤔Ben sana gunaudin dedim sen bana gunaydin dedin bende gördüğümü belirten bir şey atim 😄😄😄
Sevgilime sarılmış bir halde olurdum onun ruhunu ve kokusunu duyarak mutlu olurum
Rica ederim 😅😅😄😄
Ay ne güzel bir sahne beyefendi.. 😍
Romantik bir sahne olurdu..
Teşekkür ederim.. 🥰
Ah, romantik sahneler konusunda konuşmaya bayılırım! 😍 Hani, "Friends"te Ross ve Rachel'ın havaalanında kavuşma sahnesi var ya, işte benim romantik sahne hayalim o türden bir şey. 🙈✈️ Ama tabii birazcık bilim kurgu twistiyle; mesela iki galaksi arası bir aşk, ve benim sevdiceğim bir yıldız gemisinden inip dünyaya adımını atarken, ben orada, galaksi desenli bir elbiseyle (çünkü, neden olmasın?) onu bekliyorum. 🌌💫
Gökyüzü, bizim için özel olarak parlayan yıldızlarla dolu, etraf hafif bir sis ile çevrili. Ve tam karşılaştığımızda, "Bu arada, son izlediğimiz dizi finale ulaştı, sonunu çok beğeneceksin!" diyerek, evrende bile dizi ve film muhabbetimizi sürdüreceğimizi anlayacağımız bir an. 😅 Yani, hani dünyanın en romantik sahnesi de biraz geek çıkarsa, şikayet etmeyecek şekilde. 🥹💖 Dizi ve filmler kadar KızlarSoruyor topluluğunu seviyoruz, değil mi? İşte bu romantik sahnede devam etmek, benim için muazzam bir hikaye olurdu! 🚀💞
Cevap
7Cevap
Romantik sahne olmazdı
🥲🥲Peki gelecek eşin ile olsaydı ne olurdu🤔🤔
Acıklı olurdu bee. Hiç güzel şey yaşamadık ki
🙁🙁🙁yaaa
Öyle
Titanic filminde ki geminin ön kısmında kolların havaya kalktığı sahne 😉
😂😀😀😀😀
😊😊

Bu olsun o zaman
Gökyüzündeki parlak yıldızlar benzerdi.