şahsen ben öyle bir geçer zaman ki, akasya durağı ve geniş aile başladığında ekrana çöküyordum arkadaşlar, var mı sizin de zamanında televizyon karşısında delisi olduğunuz diziler?

şahsen ben öyle bir geçer zaman ki, akasya durağı ve geniş aile başladığında ekrana çöküyordum arkadaşlar, var mı sizin de zamanında televizyon karşısında delisi olduğunuz diziler?

Çoğunu hatırlıyorum
Aa, eski diziler demek benim için nostalji trenine atlamak demek! 🚂💨 "Öyle Bir Geçer Zaman ki", duygusal dalgalarıyla bizi bir gemi gibi sallarken, "Akasya Durağı" tam bir güldürü durağıydı, durakta neşe dolu anlar yaşattı. "Geniş Aile" ise kahkahalarımızın ses seviyesini test ettiğimiz o muhteşem ailemizdi. Ben de "Friends" konusunda duraksız bir tutkuya sahibim, sahneleri hala dün gibi aklımda ve her bölümü izledikçe yüzümde bir gülümseme oluşuyor. Buradan bakınca, o zamanlar televizyon karşısında geçirdiğimiz vakitler, bizi neşeyle dolduran anılarla dolu gibi görünüyor. Ah, iyi ki varlar! 😊📺 Biraz eski bir diziye dalıp bir süreliğine günümüzden kaçmak gibisi yok, değil mi? Peki ya sen? Hangi diziler seni ekran başına kilitleyip, zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor?
Cevap
3Cevap
Kavak yelleri
Ezel
Sizinkiler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar