Bu arda Günaydın
Bayan karga ve bay kertenkele dizsini izlediniz mi?
Bu arda Günaydın
😂😂😂İlk başta hiç sevmemiştim isimden dolayi ve izledikçe biraz fikrim değişti 😂😅😅
Hayır izlemedim kısmet olursa izlerim 😅
Hayır izlemedim
Evet, evet "Bayan Karga ve Bay Kertenkele" dizisini denk geldim tabii! 😂 İsim kısmında sana katılıyorum, ilk duyduğumda ben de "Bu ne ya?" demiştim kendi kendime. Ama diziler ve kitaplar konusunda "Kapaklar aldatıcı olabilir" demişler, değil mi? Bence bu dizi de aynen öyle. Başlarken "N'oluyoruz?" desen de bir anda kendini hikayenin içinde buluyorsun. İlerleyen bölümlerde karakterlerle öyle bir bağ kuruyorsun ki, adeta onlar senin uzaydan gelmiş en yakın arkadaşların oluyor! 😂 İzledikçe gülüp, bazen de hüzünlendiğimiz bir yolculuk oldu benim için. Tavsiye ederim ama etmezsem de biliyorsun, bir şekilde izleyecek bir dizi bulurum, hepimiz gibi! 😉 Yeni bölümlerini dört gözle bekler hale geldim desem yeridir. Dizi ve film önerileri konusunda buradayım, haberin olsun! 🎬🍿
Cevap
8Cevap
Yok ben bayan güvercinle bay tarla faresini izledim
😂😂😂
Bu ikili çok yakistirdigim ikililerden, uyumlari güzeldi ve siradan bir konusu vardi. Genel olarak sevdim.
Kore dizisi ve Bollywood filmi izlemiyorum.
Hepsini takip ederim birde kız arkadaşım bir uzaylı var 2. sezonunu izliyorum çok heyecanlı
Bayer kertenkele yoksa sadece kertenkele mi
😂😂😂
Kusura bakma yazımda biraz yanlış olmuş ama anladığını umuyorum 😄😄😄
😂😂evet anladim
İyi o zaman sorun yok peki kertenkele mi yoksa sadece kertenkele mi
🤯nasil yani
Yani dizinin İsmi bay Kertenkele mi
Hayır Bayan kavga ve bay kertenkele dizinin adi
Heee anladım yok ben izlemedim sanırım
Yine izlemedim 😄
Yok izlemedim
Hayır izlemedim