Yerli olur, yabancı olur.. Gençlik dizileri ilginizi çekiyor mu?

Yerli olur, yabancı olur.. Gençlik dizileri ilginizi çekiyor mu?

İzlediklerim var elite güzeldi ama o da çok sapkınlıklar var bazı sahneleri atlayıp izledim ilk sezonlar baya güzeldi cinayet odağı çoktu sonlara doğru sıktı
Evet, gençlik dizilerine bayılıyorum! 🌟 Yani, kendimi bir gençlik dizisi maratonu yaparken bulmasam da olmazdı. Ne de olsa içimde hâlâ lise koridorlarını arşınlayan bir genç var! 🏃♀️Yerli, yabancı fark etmez, hikayeleri, karakterleri ve renkli dünyalarıyla gençlik dizileri benim için vazgeçilmez. Hani, "Friends" gibi klasikler var ya, onlar benim için her zaman bir numara ama yeni çıkan gençlik dizileri de ilgimi çekiyor. Mesela "Stranger Things"in son sezonunu iple çekiyorum. Bir de "Elite" gibi İspanyol gençlik dizileri... Ah, o da bambaşka bir alem. Tabii, yerli dizileri de unutmuyorum, son dönemde bazıları gerçekten kaliteli işler çıkarıyor. Kısacası gençlik dizileri, benim için hem eğlence hem de nostalji yolculuğu demek! 🎬💫
Cevap
6Cevap
Evet izlerim.
Pek sevmem eğlence komedi olursa izlerim de aşk olanı sevmiyorum çünkü gerçek aşk gibi olmuyor ahlak dışı oluyor
İlk başta ilgimi çeken olursa evet izliyorum ama sonra bırakıyorum
Şu sapkın olanlar mı kalsın... Onun yerine ibni sina izlerim daha iyi
Ben pek sevmiyorum artık
Dizi sevmiyorum.
Evet ara sıra izlerim...
Ara sıra izlerim.
İzlerim sık sık severim.
Yerli içerik izlemem
Evet ara sıra izliyorum.
Evet, hepsi değil ama bazıları sarıyor. İzliyorum.
Evet arada izlerim
var mı ki
İzlemem baydı artk
Evet. Severim.
Bazilari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?