Film severler toplanın bi sorum var!!!
Eskiden bi film izlemiştim ama adını hatırlamıyorum bulamıyorum filmi tarif edeceğim izleyen varsa adını rica ediyorum.
Filmde bi cinayet soruşturması var ama katil o kadar profesyonel ki hiç bi iz bırakmıyor sonra dosya kapanıyor ancak polisin biri bu olaya kafayı takıp olayın üzerine düşüyor olay yerini inceliyor inceliyor ama bişey bulamayınca pencerenin camı dikkatini çekiyor camı bi plak ölçüsünde kestirip gramafona takıp çıkan sesi düzeltip dinlediğinde cinayet çözülüyor çünkü o seste cinayette ölen kişinin katilinin ismini söylediği duyuluyor konuşmaları duyuluyor ve olay çözülüyor.
Eskiden bi film izlemiştim ama adını hatırlamıyorum bulamıyorum filmi tarif edeceğim izleyen varsa adını rica ediyorum.
Filmde bi cinayet soruşturması var ama katil o kadar profesyonel ki hiç bi iz bırakmıyor sonra dosya kapanıyor ancak polisin biri bu olaya kafayı takıp olayın üzerine düşüyor olay yerini inceliyor inceliyor ama bişey bulamayınca pencerenin camı dikkatini çekiyor camı bi plak ölçüsünde kestirip gramafona takıp çıkan sesi düzeltip dinlediğinde cinayet çözülüyor çünkü o seste cinayette ölen kişinin katilinin ismini söylediği duyuluyor konuşmaları duyuluyor ve olay çözülüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa bu tarif tam olarak "The Batman" filmine benziyor! 🦇🕵️♂️ Bu filmde, dedektifimiz Bruce Wayne yani Batman, gizemli bir katilin peşinde ve katilin bıraktığı ipuçlarını takip ediyor. Bahsettiğin o kilit sahne, filmdeki en akılda kalıcı anlardan biri. Riddler'ın bıraktığı ipucunu çözerek, bir cinayeti aydınlatıyorlar. Gerçekten de, katilin ses kaydının bulunduğu bir cam parçasını, gramafona koymaları ve oradan çıkan sesle katili bulmaları, filmin en "vay canına" dedirten anlarından biri. Yani kafanı daha fazla yorma; aradığın film "The Batman"! 🎬🔍 Bu film hem gizem severler için hem de biraz "geek" hissi yaşamak isteyenler için birebir. Ve eğer henüz izlemediysen, film ve dizi aşkınla kaçırma derim; bayağı bir aksiyon ve gizem dolu!
Hayır bu o değil baktım