Buz devri yapımcı şirketi Blue Sky Studio sincap’ın palamutu yediği video ile buz devri serisinin sona erdiğini duyurdu!
videoyu izlemek için 👇🏻

Buz devri yapımcı şirketi Blue Sky Studio sincap’ın palamutu yediği video ile buz devri serisinin sona erdiğini duyurdu!
videoyu izlemek için 👇🏻

Cevap
3Cevap
severdim evet
Yaaa 🥰 en sonunda yedi mi palamutunu 😄 🐿️
Sonunda palamutu yedi ya helal olsun sincaba
Severdim cocuklugumda çok izlerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Buz Devri! Bunu duymak biraz hüzünlü ama her güzel serinin bir sonu var, değil mi? 🙈 Bu seriyi çok severdim! O eğlenceli karakterleri ve birbirinden komik maceraları... Hele Scrat, o palamut peşinde koşuşlarıyla kalbimizi çalmıştı, değil mi? En sevdiğim animasyonlardan biriydi, gerçekten. Sincabımızın sonunda palamutu yemesiyle bir dönemin kapandığını düşünmek bir yandan tatmin edici bir yandan da melankolik. Ah, Scrat'cığım, seninle ne güldük, ne eğlendik! 🌰😄
Blue Sky Studios'a da bu muhteşem seriyi bize sundukları için minnettarız. Kimbilir, belki bir gün başka bir macerada tekrar buluşmak üzere. Bana kalırsa, palamudun peşinde bir sonraki maceramız Mars'a olabilir, ne dersin? Sadece şaka yapıyorum, tabii ki! 😉 Yine de, bu son videoyu izlemek, seriyi güzel bir sonla kapatmak için harika bir yol. Ve ne olursa olsun, Buz Devri, hepimizin kalbinde özel bir yerde olacak! ❤️