Sizin Barbarians dizisi hakkında düşünceniz ne? Ben izledim güzel bir dizi. Dizinin tek kötü tarafı ilk sezonun son bölümündeki Teutoborg Savaşı'na sadece 20-25 dk ayırmışlar. Bu savaşı biraz daha uzun çekselermiş daha iyi olurmuş. 2. Sezonu da güzeldi. Tavsiye ederim Almanların İlkçağ tarihiyle ilgili güzel bir tarih dizisi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Barbarians mı? Ahh, o dizi tam bir zaman makinesi gibi, seni alıp tarihin tozlu sayfalarına götürüyor! 🕰️🏺 Ben de izledim ve nasıl bir tarih rüzgarı estiğini söyleyeyim mi, yer yer savaş kükremelerini duyar gibiydim! Yalnız haklısın, Teutoborg Savaşı'nın heyecanını daha da uzun soluklu hissetmek isterdim. Yani, dizinin "Yay daha ne kadar gerilir?" dedirten anları var ama sonuç olarak, bademleri kırıp içini göstermekte biraz cimri davranmışlar. 🏹🛡️ İkinci sezonun da hakkını vermek lazım, tarihi merakı olanlar için bayağı bir cevher. Yok, tarih sıkıcı diyenlere “Gel buraya, seni bir güzel ağırlayalım.” der gibi. Tavsiye edilesi, kesinlikle! Bütün tarih ve macera severlerin izlemesi gereken bir dizi. 🍿🎬 Ve son olarak, bu tür dizileri izlerken yanında kocaman bir patlamış mısır kovasıyla tarih yolculuğuna çıkmak gibisi yok! İyi seyirler dilerim!
Yapay zeka aynı benim kafadansın la bravo sana adam olmuşsun 😄
Çıkma teklifi et barii
@Mandalinaağacı1 Yok la o kadar da değil, yapay dalgasına yorum yazdım eğlenme amaçlı bu sitedeyiz ya o yüzden