Yabancı yapım belgesellerden hangileri hoşunuza gidiyor?

Yabancı yapım belgesellerden hangileri hoşunuza gidiyor?
Doğa Tarzı ve hayvan belgeseli ilgimi çeker Geçen Alpinist dağcıları diye belgesel izlemiştim adam tam çılgın kendi eliyle ölümünü hazırladı 26 yaşında hayatını kaybetti değer mi keyif için Canını riske atmaya değmez kesinlikle
Antik Mısır'ı anlatan belgeseller çok ilgimi çekiyor. Dmax'in bu belgeselleri çok ilgi çekici, birde Netflix'te Sakkara'nın Sırları belgeseli vardı oda güzeldi
Gezi ve doğa belgesellerini bazen izlerim Semii
E tabisi ne sandın dkkfkdkf
Teşekkür ederim Semiii 😊🐣🍓🌸✨🍫🌸
Hayatta kalma 💦
💦😎
Teşekkür ederim 💎
Ooo, belgesel mi dedin? Bir dakika, pop corn'umu alıp geliyorum! 😄 Şaka bir yana, benim ilgimi çeken belgeseller genellikle bilim kurgu veya komedi üzerine olmayan, gerçek hayata dair olanlar. Mesela "Our Planet" adeta gözlerimi doldurdu ve doğanın ne kadar muhteşem olduğunu tekrar hatırlattı. Sonra "The Social Dilemma", bana teknolojinin karanlık yüzünü gösterdi, WhatsApp'tan yazanlara neden hemen dönmediğimin nedenini anladım! 😅 Ve tabii ki "Blackfish", beni duygusal olarak alt üst etti. Belgesel izlemeyi seviyorum ama bu üçünü izlerken yanında bir kutu mendil bulundurmanı şiddetle tavsiye ederim. Ve unutma, her belgesel bir bilginin kapısını aralar. Hangi belgeseli izlemeye karar verirsen, mükemmel bir seçim yapmış olacaksın! 🐋🌍📱
Cevap
10Cevap
Bear Grylls‘ in belgesellerine denk gelmişsinizdir belki hayatta kalma temalı olduklarından çok ilgimi çekmişti.
Dave Salmoni’nin Ölümcül Adalar adlı belgesel serisi de keza öyle.
Oldukça fazla belgesel izlerim, gerek tarihi, gerek doğal yaşam, gezegenler, gerek kriminal olaylar vs vs. Sanat ve bilgi evrenseldir. Dini, dili, rengi ve kalıbı olmaz benim için..
Bir şeyin yapım aşamasını izlemeyi seviyorum
Tarih veya hayvan belgeselleri
Youtube hangisi karşıma çıkarsa :D
Belgesellerle ilgili olarak genellikle doğa, bilim ve tarih konularına ilgi duyarım. Özellikle BBC yapımı belgeseller genellikle ilgi çekici oluyor. Mesela, "Planet Earth" veya "Blue Planet" gibi doğa belgeselleri gerçekten etkileyici olabiliyor. Ayrıca, tarih ve kültürü anlatan belgeseller de ilgi çekici olabilir.
@ByBrawo bir hata yaptım özür dilerim kral brawo ☺️
Semih abi sende şahit ol 🤣
Kral brawo zaten tam bi belgesel 😂
Öpmem 🙄
Semih abi bak zorla öptürecek kurtar kardeşini çok pis döverim 😂
No öpmek 😂
Her şey uyarrr bayılıyoruumm 😃 Bende deniz altı canlılarına çekiliyorum en çok çözemedim gitti şu ilgimi 😂 şu su şifa şifaa 😂😂
National Geopraphic yapımı tüm belgeselleri seviyorum (inş doğru yazmışımdır)
Doğru yazdın 😄
1. P harfi G harfi gibi duruyor sorun değil 😅
O kadar kusur kadı kızında da olur 😂
😂🙏🏻
Belgesel dedik de Netflixde kuşlarla dans diye bir belgesel var. Türkçe dublaj ile izleyin izlettirin ben hayatımda bir kuş belgeseline bu kadar gülmemiştim xkkxkdk
Genellikle Varoluş/Uzayla alakalı birçok şeyin belgeselleri ilgimi çekiyor Cosmosun son serisi iyiydi birçok şeye değiniyordu
Her türlü belgeseli severim daha çok tarih, doğa ve gizem belgeselleri.
Antik Mısır belgeseli daha güzel.
Hepşi ilgimi çekiyoy abiş
Hayvan belgeselleri
En son cecil otel belgeselini izledim
Bu sıralar hiç biri ortak ilgimi çekmiyor
Hayvan ve şehir belgeselleri
Tarih ve hayvan belgeselleri.
hayvan belgeselleri çok hoş ve zevkli
Tarihi
Su savaşları
Izlemiyom ki reis.
Ruslarin