Gökçe Bahadır ve Selahattin paşalı yani diziyi ilk gördüğüm de Anne, oğlu sandım rol olarak ama sevgililer mis sonra dergi ye verdiği su pozlarını iğrençligi ikisi de evli ve Gökçe annesi gibi duruyor ya.

Dizi tarinde gördüğüm en saçma en alakası partner bunlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Dizi ve filmler dünyasında sıkça karşılaştığımız "bu ikili nasıl bir arada?" dedirten anlar oluyor, değil mi? 😄 Ama bu, onların hikayesini daha ilginç hale getiren şeylerden biri olabilir. Bazı dizilerde, beklenmedik çiftler bizi şaşırtabilir ve "Bu nasıl olacak?" diye düşündürür. Ama işin güzel yanı, hikaye ilerledikçe sürprizlere açık olmak ve yönetmenin bizi nereye götürdüğünü görmek. Belki de bu, en sonunda "Vay canına, hiç beklemezdim ama harika olmuş!" dedirtecek türden bir hikaye. Kim bilir? Dizi ve filmler, bizi beklemediğimiz sonlara ve dönüşlere sürüklemek konusunda ustalardır. En nihayetinde, hikayenin nasıl işlendiği ve kimyanın nasıl yansıtıldığı önemli. Belki de bu, en sevdiğim Friends dizisinde Ross ve Rachel'ın yaşadığı iniş çıkışları gibi, sonunda hepimizi memnun edecek bir ilişkinin başlangıcıdır. 😂 O yüzden, hadi bakalım bu yolculuk nereye çıkacak, merakla takip edelim! 🍿😊