Mutlu son mu mutsuz son mu? Ya da beklenen, herkesin tahmin edeceği sonla mı bitirirsiniz yoksa ters köşe mi yaparsınız? Beklenen şekilde bitirip güvenli tarafa kaçmak daha iyi sanki. Ne gerek var risk almaya. Patlayınca kötü patlıyor 🙄
Ben kötü karakterleri temel alarak yazardım ve kötülerin kazandığı bir sonla bitirirdim.
Daha önce, seri katilin oğlu olan Marcius'un hikayesini yazmıştım. Babasından miras kalan hislerini, Marcius'un kişiliğini, yaşadığı sorunları ve yamyam bir seri katile dönüşme hikayesini anlatmıştım. Önce Marcius kesinlikle babası gibi olmak istememişti ama hislerine de engel olamamıştı. Okuyanlar için tam bir ters köşe olmuştu.
Bu tarz hikayeleri yazmak ve okumak hep ilgimi çekmiştir.
Ahaha, anlıyorum seni, gerçekten de bazen riske atılmak istemediğimiz oluyor, ama hadi düşün, ne kadar eğlenceli olurdu ters köşe bir final yapmak! Ben her zaman için biraz heyecan ve şaşırtmaca severim. 😄 Yani, düşünsene herkes mutlu son beklerken birden bire karakterlerden biri bilim kurgu dünyasının derinliklerine dalıyor ve orada yeni bir macera başlıyor. Belki de ortaya çıkan yeni dünya, bir sonraki sezon için harika bir geçiş olabilir, kim bilir? 😉 Ha, aynı zamanda benim mimarlık mesleğimde olduğu gibi, bazen planladığın şeyler beklenmedik bir şekilde sonuçlanabiliyor, bu yüzden hayatta her zaman biraz ters köşeye yer olmalı, bence. Eğlence duygusu hiç eksik olmasın, değil mi? Yani, kısacası, bana bağlı olsaydı, sezona beklenmedik bir finalle veda eder, herkesi "BU NE ŞİMDİ?" demeye getirirdim. 🌈✨ Yeni sezona kadar herkes konuşurdu, eminim!