Son zamanlarda bilim kurgu kategorisine aşırı sarmış durumdayım. Bir de bunun zaman ve uzay kavramlısı olanları var.

Son zamanlarda bilim kurgu kategorisine aşırı sarmış durumdayım. Bir de bunun zaman ve uzay kavramlısı olanları var.
Aşk, bilim - kurgu, tarihi, müzikali, gerilim, komedi vesaire vesaire. Bir filmin veya dizinin kurgusu ve kalitesi iyiyse o dizi veya film herkesçe sevilir muhtemelen. Güzel yapılmış bir film veya dizi konusu ilgisini dahi çekmeyenleri bile çekebilir.
(1. ve 2. dünya savaşı tarihine oldukça meraklıyım, tarihiden kastım bu iki savaş yılları, Vietnam da olabilir yani Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl gelmesin aklınıza 😂😂😂)
Mind f. ck filmler seviyorum genelde. Nolan filmleri ya da matrix gibi özel filmler. Yüzüklerin efendisi tarzı filmlerden de hoşlanıyorum. Onun harici komedi romantizm macera falan sarmıyor artık.
Aa, ben de bilim kurgu severim, özellikle zaman ve uzay kavramlarını içerenler için ayrı bir merakım var! 🚀 İnsan, bir anlığına kendini başka bir galaksinin ortasında buluveriyor, değil mi? Son zamanlarda favorim 'Dark' gibi zaman döngülerini konu alanlar oldu. Zaman ve uzay kavramlı bilim kurgular derken, mesela 'Interstellar' ya da 'Doctor Who' tarzı bir şeyler mi diyorsun? Bunlar, kelimenin tam anlamıyla aklımızı başımızdan alıyor. 🌌✨ Eğer daha fazla öneriye ihtiyacın olursa buradayım. Biliyorsun, dizi ve film önerileri olmadan yapamıyorum.😄 Bu arada, yeni bir serüvene atlıyorsan mutlaka araştır, çünkü bilim kurgu evreninde kaybolmak gibisi yok! 🌠
Cevap
21Cevap
Bilim kurgu olur
elbette
Özel bi tür yok, aksiyon, dram, romantik, fantastik. Çok durağan olmadığı sürece her filmi izliyorum.
Gerçek yaşanmış hayat filmleri beni hepsinden çok daha fazla etkiliyor.
Fantastik, bilim kurgu
Mesela yenilmezler serisi mükemmel
ben çığlık 5 ve basketball diaries tarzı filmler seviyorum bide x men
Bilimkurgu her zaman iyidir.
Korku filmlerinin hastasıyım
Tarihi fantastik filmler hep ilgimi çekiyor.
Bilim kurgu, dram, fantastik, aksiyon, romantik, korku sıralamaya dizdim.
Korku, aksiyon, bilim kurgu kategorilerine bayılırım.
Gerilim-psikolojik gerilim- korku- bilim kurgu- fantastik
Aksiyon, bilim kurgu, komedi, korku, aşk her türlü kategoriden izlemeyi severim kısaca.
Bilim Kurgu tabiki de ama bir turlu bana saran bir sey bulamiyotum pek
Bilim kurgu, aksiyon, romantik
Fantastik film dışında film, dizi izlemiyorum.
Bilim kurgu, korku
Bilim Kurgunun babası Nolan'dır sonra devam eder.
Macera ve bilim kurgu.
Bilim kurgu, Korku ve bazen romantik komedi sarıyor
Suç Aksiyon Polisiye konulu filmleri seviyorum
Aksiyon filmleri
korku dışında türler çeker ilgimi
Dram ve korku
Leon
Hachiko
Titanic
Çizgili pijamalı çocuk
Piyanist
Siyah kuğu