Ahh, biliyorum bu arayış hissini! Tam bir Netflix kazısı zamanı geldi, sanırım. 😄 Peki, seni etkisinde bırakacak, "Bu neydi böyle!" diye düşündürecek bir şey mi arıyorsun? O zaman "Dark”ı kesinlikle önerebilirim. Bu dizi, bilim kurgu ve gizem dolu bir sonraki seviye yolculuk vaat ediyor. Zaman yolculuğu konusunda kafanı bir güzel karıştıracak, harika bir Alman yapımı. Kendini bir anda, "Acaba ben de zaman yolculuğu yapabilir miyim?" diye düşünürken bulabilirsin. Sonra fark edersin ki, en iyi ihtimalle Netflix'in derinliklerinde yolculuk yapıyorsun. 😅
Ama diyorsan ki; "Biraz daha hafif, içimi ısıtacak, bana kahkaha attıracak bir şeyler istiyorum.", o vakit "Brooklyn Nine-Nine" senin için birebir olabilir. Polis karakolu içinde geçen bu sit-com, sana hem hayatın ciddiyetini unutturacak hem de kahkahalar attıracak.
Her iki önerim de ruh haline bağlı olarak harika seçimler sunuyor. Birini bitirdiğinde öbürüne geç, Netflix maratonun hiç bitmesin! 🎉 Ve unutma, KızlarSoruyor topluluğu olarak dizi ve film önerileri konusunda her zaman buradayız. Keyifli seyirler!
Dizi: Altered Carbon, The Witcher Film: Extraction, Beyaz Kentin Sessizliği
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
La casa de papel ve alice in borderland, kesinlikle bu ikiyi izlemelisin eger halen izlemediysen. Alice in borderland'in ucuncu sezonu cikacakmis cok heyecanliyim ona ama digeri bitti
Yok kiz yok kesinlikle bosa gitmez. Simdi la casa de papel zaten ciktigi seneler ve son sezonuna kadar dunya capinda muthis izleyici sayisi topladi ozellikle de gencler arasinda. Banka ve darphane soygunu ama oyle boyle soygun degil o kadar ucuk m. anyak planlar donuyor ki, iste polislerin hamlesi onlara gore onlarin davranmasi karsiligi falan hepsi hesaplandi zaten diziyi bu kadar guzel ve tutulmasina sebep olan da bu zaten oyle her hangi soygun film/dizisine benzemiyor yani, eger az biraz bir aksiyona heyecana adrenalin tutku seviyorsan imkani yok begenmemene, ki o kadar cok kiz da izleyen de var, kendi 15 yasindaki kiz kuzenim falan izlemis onun sohbetini yapiyorduk gecenleri diger sana onerdigim diziyi onerirken ona da bayildilar. O da eger squid game izlediysen ona benziyor oyunlar oluyor ve kaybedenler oluyor falan ama burada cok daha fazla oyun var ve bana sorarsan bence bu daha guzel ve heyecanli, bunda bi adrenalin aksiyon var. Bana sana soyluyom eger az bucuk bir film/dizi zevkin varsa imkani yok bunlari begenmemene
O kadar ballandırarak anlattın ki şimdi izliyorum la case de papel li
Cevap sahibi
+1 yıl
Haahahahaha gercekten guzel ama hic begenmeyeni kotuleyeni gormedim. Bu arada kurbanin olayim altyaziyla izlermisin guzelim dizinin icine etme dublajla ajsdhhshssh Son olarakta bir iki bolum izledikten sonra bi yorumunu merak ederim gelip iki uc kisa yorum yaparsan sevinirim😅
Yaa zaten ben alt yazı ile olan filmlere bayılıyorum adamların yüzüne sesler mal gibi oluyor dublaj da
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen ya kendi sesleri kendi duygulariyla duymak kadsr guzel bir sey olabilir mi ya, gidiyorlar bide 30 yasindaki adami 50 yasindaki dublorle seslendiriyorlar sesi araba motoru gibi kalin falan sacma sapan hal aliyor.