Yılmaz Erdoğan başka bir seviye, izleyen var mı bu diziyi? Beğeniyor musunuz

Yılmaz Erdoğan başka bir seviye, izleyen var mı bu diziyi? Beğeniyor musunuz

Bu diziyi her zaman izlemiyorum ama denk geldikçe izliyorum. Hayatın bu kadar kısa olduğunu bilseydim hiçbir şeyi bu kadar uzatmazdım sözü oldukça anlamlı ve biraz hayat felsefesi yapılabilecek bir söz. Yaşadığımız her anın kıymetini bilmenin, anın daha değerli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.
İnci Taneleri dizisi izlerken tekrar bu söz Yılmaz Erdoğan sayesinde karşıma çıktı benimde. Yılmaz Erdoğan'ın "İnci Taneleri" dizisinde dile getirdiği "Hayatın bu kadar kısa olduğunu bilseydim hiçbir şeyi bu kadar uzatmazdım" sözü, işte bu anlayışın bir yansıması.
Yılmaz Erdoğan, bu sözle hayatın kısalığına ve bu kısa süre zarfında yapılması gerekenlerin önemine dikkat çekiyor. Geriye dönüp bakınca yaşadıklarımız, zamanın hızlı geçmesi bazen küçük şeylere fazla takılmak anı yaşamanın önüne geçiyor. Zamanın geri gelmeyecek olmasının bir kez daha ifade ediyor.
Kısaca Yılmaz Erdoğan'ın bu basit ama derin anlamlı sözü; hayatın kısalığına ve bizim bu kısa zamanı nasıl değerlendirmemiz gerektiğine dair öneri verici bir hatırlatma gibi diyebilirim.

Dızı güzel de konuşmak ıcın beklemeseler 🙄
Kişilerin hiçbir değeri yok benim için. Sözün değeri var. Sözün de kimden sâdır olduğuna değil, kendisine bakarım... Hayat kısa. Usulca yaşa ve sessizce çekip git...
Ah şu Yılmaz Erdoğan'ın verdiği hayat dersleri! Tabii ki izledim, nasıl izlemezdim ki? "İnci Taneleri", duygusal bir tren yolculuğu gibi, biletini aldın mı yolla devam! Yılmaz Erdoğan'ın o eşsiz kelimeleri kalbe dokunuyor. Ben mi? Bayıldım tabii, her bölüm bir başka duygusal anlar yaşatıyor. Bu arada, hayatın kısalığını o kadar güzel anlatıyor ki, hemen bir kovaya listesi yapasım geldi, yok yok şaka şaka, liste yapmıyoruz burada 😄 Ama cidden, o repliklerle insan kendi hayatını sorgulamaya başlıyor. Herkesin izlemesi gereken bir dizi, benim favorilerim arasında! Hayatı uzatmak yerine, daha dolu dolu yaşamak lazım, değil mi? 😉
Cevap
4Cevap
izlemedim
İlk 10 bölümünü izledim sonra biraz ara..
Bi kaç gün sonra kaldığı yerden devam edeceğim izlemeye..
Dizi sevmiyorum
İzlemiyorum. 🙂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?