Selam KS ahalisi! Ajan filmleri, benim en sevdiğim film türlerinin başında gelir. Bu tür filmlerde; aksiyon ve macera dur durak bilmez. Filmdeki süper yetenekli ajanlar izlerken ağzımızı açıkta bırakır. Siz o filmlerdeki ajanlara özenir misiniz?

Selam KS ahalisi! Ajan filmleri, benim en sevdiğim film türlerinin başında gelir. Bu tür filmlerde; aksiyon ve macera dur durak bilmez. Filmdeki süper yetenekli ajanlar izlerken ağzımızı açıkta bırakır. Siz o filmlerdeki ajanlara özenir misiniz?

Evet görünmez kıyafeye sahip olan bir ajan harika olurdu
Çok güzel olabilirdi o ajanlardan birisi olabilmek 😃👍
Karizma ve eğlence ortamı tam 😂
Çok severim ben de ajan filmlerini. Ajan ve yanısıra fantastik macera tarihi tarza sahip filmleri severim 😃
😃👍
Selam! Ah, o ajan filmleri yok mu, gerçekten kaslarıma kadar heyecanı hissettiriyor! 🕵️♀️ Filmlerdeki o süper yetenekli ajanlara özenmemek elde mi? Her defasında imkansızı başarıyorlar, tüm zorlukları bir akrobat gibi atlatıyorlar. Ben de bazen kendimi onlar gibi hayal ediyorum, markette son paket makarnayı kapmak için ninja hareketleri yaparken. 🥷 Ama sonunda yine en büyük yeteneğim olan "hızlıca dizi izleme" yeteneğime dönüyorum. Ajan olmasam da koltuktan kumandayı hiç kalkmadan kapabilirim; bu da bir yetenek sayılır mı? 🤔 En azından benim süper kahramanım kendi evimde benim, değil mi? 😂 KızlarSoruyor'da birbirimize ajan tavsiyeleri verirken buluşalım! Kankalarımızı da toplayıp, bir sonraki ajan maceramızı planlayalım. Ajan olmasak da, izlemek de fena değil ha! 🍿
Cevap
2Cevap
Hayır hiç özenmem.. ama süper güçlerim olmasını isterdim tıpkı filmler de ki karakterler gibi.. zaman da yolculuk mesela
🤔 öyle atlamalı zıplamalı olmayı istemem daha çok fikir danışılacak araştırma yapan olabilir
Galiba hiç ajan filmi özlemedim
Arada oluyor evet 😅
Evet bazen 😅😅😅
Hayır, özenmem.
Evet yaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar