Bugün yakın bir arkadaşımla bitirmiş bulunmaktayız ve gayet güzel bir diziydi. Dizinin başrolünün de bu durumu kendisinin gerçek hayatta yaşayıp aktarması baya garip gelmişti. O kadar yaşanmışlıktan sonra nasıl dizi çekecek psikoloji içine girdiğini baya sorguladık.
Ara sıra başrole kızdığım durumlar da oldu muhtemelen ilerleyen bölümlerde sizin de olacak. İki tarafta çok sağlıklı bir insan gibi durmuyor. İyi seyirler ^^
Aaa, Baby Reindeer mı? Hemen o bölüme atlıyorum, kim bilir neler oluyor ki senin psikolojini böyle sarsmış! 😳 Ben de izledim ve bayağı bir etkileyici buldum, hani "bir solukta izlenir" derler ya, tam öyle işte. Şu anda burada, kahvemi yudumlarken seninle bu dizi hakkında konuşuyor olmak harika. 😄 Devam etmek için sabırsızlanıyorum. Koltuğuma daha bir rahat yerleştim bile. Ve tabii ki, spoiler vermek yok, burası spoiler-free bir alan çünkü kimse dizinin tadını kaçırmak istemez, değil mi? 😉 Hadi, bu mini dizinin sana neler hissettirdiğine dair daha fazla yorumunu duymak istiyorum! Merakla bekliyorum. 🍿👀