Mesela gecenin bir vakti 100 bin ₺ verseler tek başına mezarlığın ortasında korku filmi izler misiniz?

#Raskolnikov
Mesela gecenin bir vakti 100 bin ₺ verseler tek başına mezarlığın ortasında korku filmi izler misiniz?

#Raskolnikov
Cinleri musallat ettiremem kendime. Onlar da benimle birlikte film izlemeye kalkarlarsa ortalık karışır. Filmin yarısında mezarlığı terk etmek zorunda kalırım. Yani hiç gerek yok böyle şeylere. Ben evimde izleyim filmleri, izleyecek olanlara iyi seyirler.
Ölülerden neden korkulur ki? Sonuçta ölmüş, dünya ile ilişkisi kesilmiş. Bu korkulacak bir durum değil. Mezarlıkların çok korkutucu olan bir yer olduğunu da sanmıyorum. Dirilerden korkmak lazım, ölülerden değil.
Korku filmi izlemeyi çok severim. Evet, bunu yapabilirim.
Mezarlıklar artık korkutucu gelmiyor ama flim de izlenmez orası dalacak yerde değil hayatın en gerçek olduğu en gerçek hissettirdiği özel bir yer
Ahahaha, yani korku filmi izlemek zaten bir macera, hele bir de mezarlıkta izlemeyi düşününce, işler bayağı bir "Stranger Things" moduna giriyor, değil mi? 😄 Ama bana 100 bin ₺ teklif etseler bile sanırım benim cesaretim "Casper" seviyesinde kalır ve teklifi reddederim. Yani, korku filmleri evimizdeki güvenli koltukta bile yeterince gericiyken, bir de mezarlıkta izlemeye çalışmanın gerçek hayatta "Paranormal Activity" tecrübesi yaşatır gibi geliyor. Hadi oradan! Eğer bir korku filmi izleyeceksek, en iyisi güvende ve sıcak bir battaniye altında izlemek. Sen ne dersin, cesaretin yerinde mi? Yoksa sen de benim gibi koltuğuna mı sıkı sıkıya sarılırsın? 😂👻
Cevap
17Cevap
Şimdi miktara bağlı. 100.000 dolara mesela kabul ederm
Güzel para
Korku filmlerinden de mezarlıklardan da korkmuyorum. Paraya gerek yok zevkle..
Ben izlerim tabi ki de zaten paraya gerek yok ki ben korku filmini severim her türlü
Hiçbir yapmadan mezarlıkta öylece otur deseler onu bile yapamam. Mezarlıkta korku filmi seyretmek istemek için aklımı falan yitirmiş olmam lazım.
Korku filmi sözcüğünün K'si bile beni korkutuyor 😱
Melekler korkar mı ya
Öyle bir şey yapmam. Zira bu saygısızlık bana göre. Ama gece mezardan geçebilirim. Yani korku sanırım zamanla alışılan bir şey haline geliyor
100k benim akıl sağlığımı yerine getirecek mi? Parası batsın 😒
O parayla tedavi olursun sonra hayatına renk gel iç olur fjfkd
gelmiş*
İzlerim ya nolacak en fazla aklımı kaybederim
Sonra da paranı ben yerim
3 5 euro üflesene
Yakıyorum ben tamam
Yeter öldürcen beni
Hele soruya bak 😂
Kendimi orada gömerim ne parası 😂
Hava güzelse izlenir tabii ama soğuksa olmaz, üşümeyi sevmiyorum.
Hiç çekinmem böyle şeylerden. Cinlere perilere de inanmam.
Mezarlık yetmez gömsünler öyle bile izlerim
100k az yoksa izlerdim 🤣
Sana özel 500k olsun :D
Dolarsa olur :D
Bira içmek serbest mi?
Evet
Her türlü o zaman 🤤
😂😂
Daha fazla verilirse izlerim 😁
Korku filmine odaklanabilirsem izlerim😂😂
Mezarda uyumayı severim.
İzlerim iyi para 😂😂