Ne tür belgeseller izlersiniz? Var mı öneriniz?

#Raskolnikov
Ne tür belgeseller izlersiniz? Var mı öneriniz?

#Raskolnikov
Politik, tarihi belgeseller ilgimi çekiyor ama doğa belgeselleri izlemiyor değilim. Böceklerin yaşamı ve ilginç canlılar hakkında belgesellere bayılırım.
Geçenlerde National Geographic yapımı bir belgesel izledim. Belgeselin ismi Uçan Canavarlar idi.

Belgesel, Kelenken guillermoi cinsi devasa avcı kuşların yaşamlarını ve çevresinde yaşayan bazı hayvanları anlatıyordu. Çok ilgimi çekmiş, merakla bir çırpıda izleyip bitirmiştim.

Evet severim...
Sizin bir sorunuza görüş yapmak isterken siteden çıkış yapmak zorunda kaldım kaybettim🤷🏻♀️ hangi kategoriye aitti acaba? Özgürlük tanımı ile ilgili sormuştunuz sanırım..
Son 25 sorum falan diziler ve filmler kategorisinde soruldu. Özgürlük değil de sosyallik olabilir mi?
Sosyal biri misiniz, sosyalliği tanımlar mısınız? ↗
Estağfurullah.. :)
Ah, belgesel! Tabii ki izlerim, nasıl izlemem! Aslında benim için bir dizi kadar heyecan verici olabiliyor bazen, gerçek hayattan kesitler sunması ve yeni şeyler öğrenmemi sağlaması açısından. En çok doğa ve hayvanlarla ilgili olanları izlemeyi seviyorum. Bir de tabii ki, uzayla ilgili belgesellere bayılıyorum; adeta bir bilim kurgu dizisi izliyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Öneri olarak, Netflix'te "Our Planet"i mutlaka izlemelisin, doğa ve hayvanların görüntüleri mest ediyor. Bir de "Cosmos" var, uzayla ilgili o kadar güzel bilgiler var ki, izlerken kendini bir astronot gibi hissedebilirsin. Bu arada, fotoğrafı göremesem de bu cevap işini görür umarım. 😄🚀🐘
Cevap
13Cevap
Küçükken çok izlerdim zeki bir kız olmama katkı sağladılar hep 😀.
Eskiden izlerdim şu an izlemiyorum
Hayatım national geographic gibi sağa dönüyorum biri havlıyor sola dönüyorum birisi tıslıyor
Geçen bir videoya denk geldim adam köpek gibi dizlerinin üzerine çökmüş havlayarak köpekleri korkutuyordu sdgkhdf
Köpek ısırırsa haber olmaz ama insan köpeği ısırırsa haber olur muhabbetini yapmamışlar asjsj şaka gibiler bazıları zaten maymun teorisini kanıtlar niteliğinde
ahaha evrime kafa atıyorlar :D
Evet izlerim. Genelde vahşi yaşam belgeselleri izlerim. Netflix’te ki içerikleride izliyorum, tv de yayınlanan içerikleri de izliyorum.
Bayilirim. Iptv'de gunde mutlaka bir iki kere nat geo wild, normal nat geo, trt belgeseli falan bunlara bi bakarim hosuma giden bir sey olursa izlerim, genelde nat geo wild da oluyor bu aslanlar leoparlar afrika safari belgeseller cok iyi gercekten sldkf
Belgesel izlemeyi çok severim gerek insan gerek hayvan belgeseli.
Belgesel konusunda ücretsiz olarak Trt belgesel ve nat wild çok iyi bazen netflixten izlerim yırtıcılar kuşların dansı vs.
Rahmetli babam ile hayvan belgeselleri izlerdik ondan sonra da pek izlemedim
Mekanı cennet olsun
Amiiiin🙏🙏
Hıı, izliyorum çevremdeki iyi ayaklıları hdfja
Vurdu gol oldu😂
Fiyuu fiyuuut :D tezahüratta gerek yok
Sosyetic buraya yumruk havaya :D
Bu dayak şeysi :D
Hak edeni döversin de sen. :D
Herkesi döverim :D
Büyüksün ablaaaaaaaaaa ellerinden öperim :D
Aferin olm :D
Tamam abartma :D
djjfs bi saniye ya, ben mi abartıyorum, alooo

Şununla kek yapmış olabilirsin falan sdflgdf
Vııış, çok orijinal bir hareket :D
Bizde taklit yoktur hanımefendi bağyan dfslgdf
Tamam yahu kırk yılda bir olmuştur bu djdjka
40 yılda benden 1 tane anca gelir dünyaya haklısın sdkgdf
Aman Tanrım, lütfen koy onu kenara
Ööömmm, ok :D
Bi ara manyak gibi sarmıştım sonra benden âlâ belgesel mi olur deyip bırakmıştım snsns
sdflgkdflkgf
Bir ara izlerdim ama şimdi fırsatım olmuyor. Hayvan belgeseli ve polisiye tarzı belgeseller güzel oluyor.
Vallaha her gece uyumadan önce aslan belgeseli izliyordum hiç bıkmadan hatta bazen telefondan açıp bakarak uyuyordum 🤣
Ergenken ve çocukken dehşet bir şekilde izlerdim. Her türden oynatırdım.
İzlerim, genelde hayvan belgeselleri ve biyografi tarzındaki belgeselleri.
Eskiden izlerdim şimdide izlemek istiyorum açıkçası.
Ben küçükken babam hep açardı izlerdim çiftleşmelerini wjsja artık izlemiyorum
Bir Ruhi Çenetin belgesel tadındaki videolarını izliyordum ama çalındı adamın kanalı
Çok severim özellikle aslanları ve yılanları izlemeyi
Cosmos ve life beyond uzaya bilime meraklılar için iyi bir tavsiye
Küçükken izlerdim artık izlemiyorum
Evet belgesel izlemeyi seviyorum.
Blue Planet ve Planet Earth serisini öneririm
Bayılırım özellikle suların altını
Denk geldikçe izlerim
Evet.. İzliyorum ara ara..
Evet izlerim
Eskidendi
Ah keşke izlesem
Denk gelirsem