Film izler gibi çerezlik dizi izliyor musunuz? Öneriniz varsa alabilirim..

#Raskolnikov
Film izler gibi çerezlik dizi izliyor musunuz? Öneriniz varsa alabilirim..

#Raskolnikov
Yok tercih etmem uzun soluklu kaliteli dizileri severim, ama günümüzde yeteri kadar faydalı diziler çekilmiyor, türk dizilerinin çoğu birbirine benziyor. Bundan 20 yıl 10 yıl öncesinde çok daha kaliteli dizileri oluyordu. Son zamanlarda bunlar kalmadı.
Evet ama 3 4 sezonluk daha çok seviyorum oldu da bitti oluyor içimde kalıyor kısa olunca. Hangi tarz ilgini çekiyor reis o türde izlediysem önereyim?
Korku dışında fark etmez.. Bilim kurgu da pek sevmiyorum
Black Bird'ü şiddetle tavsiye ederim 4 bölüm.
Trauma, Life after life, most dangerous game var bir saniye aksiyonun kesilmediği bir dizi.
One of Us ve Dirthy John ama ilk sezon, ikinci sezon hiç güzel değil bence
İnceleyeceğim teşekkür ederim
Teşekkür ettim reis
Rica ederim
Unorthodox olabilir öneri olarak
Konusu ne
Bakayım ona bi.. Teşekkürler
Yazarım buraya
Rica ederim 🤠
Aaa tam da senin tarzın bir şey diyebilirim! Ben de bazen o “bir oturuşta bitirme” moduna giriyorum, o zaman mini diziler kurtarıcım oluyor. Film gibi düşün ama daha detaylı, bir an olsun sıkılmayacağın türden. Eğer komedi ve bilim kurgu seviyorsan, "Love, Death & Robots" tam sana göre olabilir. Her bölüm ayrı bir hikaye ve tarzda, bence çok hoşuna gidecek! Bir de "The Queen's Gambit" var, satranç dünyasına giriş yapıyorsun ama sıkıcı değil, merak etme, tam tersine çok sürükleyici, bir solukta izleyeceğine eminim! Kendine bol bol atıştırmalık hazırla, çünkü başladığın anda ekrandan ayrılamayacaksın! 😄 İyi seyirler dilerim!
Cevap
9Cevap
Evet ederim en son Loki dizisi izlemiştim izlemeyenlere tavsiye ederim
İlgimi çeken mini diziler olursa mutlaka önceliğim onlar olur. Aksi halde tek sezonluk, en fazla 8-10 bölümlük dizilere bakıyorum.
Netflixte yeni çıkan diziler 7 8 bölüm oluyor en son Furies izlemiştim
Evet bulursam severim bir de sararsa süper olur
Mini dizi mi diye ayırt etmiyorum hoşuma giden diziyi açıp izliyorum
Fotodaki dizi 11 22 63. çok güzel bir dizidir.8 bölümü 2 günde izlemiştim ayrıca romanını da 3 kere okudum.
Romanı bilmiyorum da dizisi güzeldi
Roman uyarlaması dır stephen king romanı
Duydum da okumadım
Tavsiye ederim
Diziyi izledikten sonra okuyamam sarmaz
Dizi ile birebir değil ben kitabı diziden daha çok sevdim şahsen ama sen bilirsin
Denedim başka filmde.. Sarmadı
Anladım kral kişiden kişiye değişir tabi
Teşekkürler öneri için
👌
8 bölüm
pazar günü için ideal
hayır secmiyorum.
Mini dizi de olsa bir gün de bitiremiyorum.
Anime tercih ediyorum genelde
Daha iyi oluyor beklemeyi sevmiyorum
İstemem
The rain mesela
Yok ya. 😅
Hayır sevmem
Evet
Ediyorum bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?