Birisi çok acil şu filmi bulabilir mi 3 yıldır zaman yolculuğu ve uzay filmi izlemeketen Alper Gezeravcı olacam?

Filmin konusu şu 3 kardeş var abla (20 li yaşlarda) ortanca kardeş (13-15 yaşlarında ergen) küçük kardeş (8-10 yaş) ortanca kardeş evin çatı katında ya da bodrumunda bir kutu oyunu bulur (Monopoly tarzı) oyunu oynadıkca hayatlarına etkisi oluyor sonra ev bir anda uzayda sürüklenmeye başlıyor bir uzay gemisinden yakışıklı çocuk geliyor kız aşık oluyor vs. Sonra kardeşinin büyümüş hali olduğunu öğreniyor uzay korsanları ile savaşmak zorunda kalıyorlar oyuna devam ederek kaderlerini belirliyorlar ve evi aileleri eve gelene kadar eski haline getirmek için oyunu bitirip mahalleye dönmeleri gerekli ismini bilmiyorum bilen izleyen var mı orta okul zamanında boş derste izlemiştik yıllardır arıyorum son 3 yıldır da her gün neydi diye uzay ve otun filmlerini bitirdim film adı nedir bilen ver mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar buldum sayenizde yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim film adı" Zathura: a space advanture " imiş izlemek isteyen olursa çok hoş filmdi tekrar izleyeceğim
Birisi çok acil şu filmi bulabilir mi 3 yıldır zaman yolculuğu ve uzay filmi izlemeketen Alper Gezeravcı olacam?