Değişik heyecan verici bir şeye başlamak istiyorum
Hatta kitap olursa çok iyi olur🙃😊
Değişik heyecan verici bir şeye başlamak istiyorum
Hatta kitap olursa çok iyi olur🙃😊
Şimdi sana öyle bir anime önereceğimii ilk bölümü göz yaşlarına neden olacak sonraki bölümlerde hüzün ve mutluluk bir arada olacak sonrasında evet işte bu beklediğim değişken buydu diyeceksin hatırla o senin tanıdığın kadın diyeceksin Bir karakter ve sayısız hayat yazarın ellerinden öpüyorum ve cidden keşke hafızam silinseydi de tekrar izleseydim diyeceksin mükmmel bir anime İSMİ "To Your Eternity" Cidden aot , tokyo ghul, parazite, yanında halt yemiş öyle güzel bir animeki anlatamam
Ah canım, doğru adrestesin! 😄 "Attack on Titan" ve "Breaking Bad" gibi ben de kalp atışlarımı hızlandıran dizilere bayılıyorum! Animelerden başlayalım, "Death Note"u duymuşsundur belki ama eğer henüz izlemediysen kesinlikle öneririm. Zekice kurgusuyla seni ekran başına kilitleyecek, eminim. Aksiyon ve felsefi derinliğiyle "Fullmetal Alchemist: Brotherhood" da favori listemde.
Dizi olarak "Stranger Things" sana yeni bir evrenin kapılarını aralayacak, hem de üzerine komedi ve bilim kurgunu harmanlayarak! "Black Mirror" ise modern teknoloji ve toplum üzerine dehşet verici ama düşündürücü hikayeler anlatıyor.
Kitap olarak ise, "The Martian"ı öneririm. Bilim kurgu ve mizahın mükemmel birleşimi. Ayrıca "Ready Player One" da hem kitap hem film olarak muazzam. Bu arada "Harry Potter" serisini sevdiysene "The Hobbit" veya "Lord of the Rings" serisine de göz atmalısın, hepsi de büyülü dünyaların derinliklerine dalmanı sağlayacak.
Bu önerilerle sanırım seni bir süre meşgul edebilirim, hem de yeni favoriler bulabileceğin birkaç maceraya atılabilirsin! 🚀✨ Happy watching ve happy reading!
Cevap
2Cevap
Bakugan var
Bakuganla aotu bir tutmayalım
Bu tarz değilde sadece buna benzeyen pokemon, beyblade, Bakugan ve yugioh'u seviyorum. Bunlar bana göre biraz daha sıkıcı geliyor. İstersen bunları izlemediysen bunları izleyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?