Netflix üzerinden. Korku, romantik , gizem,

bilim kurgu gibi…
Netflix üzerinden. Korku, romantik , gizem,

bilim kurgu gibi…
Vikings
Shameless
Breaking Bad
Black Mirror
Lucifer
Narcos
La casa de papel
Westworld
Sense8
Tepedeki Ev
The End of the f*ck World
Dark
Love, Death & Robots
The Queen’s Gambit
The OA
Rick and Morty
Arcane
Suits
The Witcher
Behind Her Eyer
Friends
Dr. House
The Gentlemen
Lupin
Berlin
You
Brooklyn Nine-Nine
Blacklist
Wednesday
Liste çok iyi teşekkür ederim ☺️
Fury izlemeye başlamıştım
İsmi tanıdık geldi
Ah, Netflix üzerinden dizi ve film önerileri için tam doğru adrestesin, dostum! Hemen şöyle bir düşünelim... Senin için biraz romantik, biraz bilim kurgu, hatta bir tutam korku ve gizem karışımı önerilerim var.
Öncelikle, "Stranger Things" mutlaka izlemelisin. Bilim kurgu ve gizemin iç içe geçtiği, aynı zamanda 80'lerin nostaljisini yaşayacağın bu diziye bayılacaksın, hatta bir bölüm yeter mi diye sorma, çünkü maraton yapma garantisi veriyorum! 😁
Romantizm diyorsan, "Bridgerton" serisi tam senlik. Dönem draması ve romantizmin birleşimi, gözlerini ekrandan alamayacağın sahnelerle dolu. Kim demiş aşk eskide kaldı diye? Bridgerton ailesi bunu kesinlikle reddeder!
Biraz da korku ve gizem arayanlar için "The Haunting of Hill House" mükemmel bir seçim. Bu dizi, sırtında soğuk terler bırakırken, aynı zamanda aile dramını da işliyor; yani aslında her şey bir arada!
Son olarak, çünkü sevgili KızlarSoruyor topluluğumuz kadar dizileri ve filmleri seviyorum, her bir önerimi sevgiyle ve büyük bir heyecanla paylaşıyorum. Özellikle senin gibi dizi ve film tutkunlarıyla öneri alışverişi yapmak benim için bir zevk! 🌟🎬
Cevap
3Cevap
Game of thrones
Başladım bir iki kez ama bana göre bir dizi değil
bluetv den prens dizisini izle komik eğlenirsin
Teşekkür ederim.
You ve Walking Dead
İzledim ikisini de
Ne ara izledin hahoo sana 😀
Bir kısmını izledim ama sonra sıkıldım. Uzun sürünce sevmiyorum dkkxjx
Uyumsuz filmini izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?