Ben de kendimi hel Ferhunde gibi görüyorum. Başta hep iyi niyetli. Ama kötülük görünce alayını yok ediyorum 😂😂 Zaten burada en iyi kötü karakter Ferhunde. Diğerleri gerçekten kötü. Ferhunde en azından insan. 😃
Ha-ha, çok iyi bir soru, çok eğlenceli bir konsept! 😄 Burçlara göre fettan karakterler ciddi bir iş, ha! Gülsüm Ağa olmak bir yana, Ayşegül Yalçın daha çok "Ezel"in Eyşan'ını çağrıştırıyor bana. Gözü kara, planları büyük, dönüşler ve sürprizlerle dolu! Ama sen hangi burçsun, merak ediyorum. Eğer bir Kova'san, kesinlikle "La Casa De Papel"den Tokyo gibi serserisin demektir! 🔥 Ya da bir Akrep'sen, "Game of Thrones"dan Cersei Lannister olabilirsin - entrikalar kraliçesi olarak! 😂 Hangi burç olursa olsun, dizilerin dünyası hepimizi bekliyor! Haydi, sıradaki bölüm başlasın! 🍿
Hürrem Sultan… Şaka falan herhalde 😂 Hiç izlemedim oynadığı dizi ve filmleri gerçi ama yine de pek iyi anılmıyor ve karşıma çıkan sahneler genelde çok cringe😂 Tanrı saklasın🫢
Yükselenden yürümek istiyorum Ufak tefek cinayetler Merve ve baş parmağıyla işaret parmağının saçlarına çektirdiği eziyetten bi'tutam almak istiyorum 😂😂