Hayatınızı konu alan bir film çekilseydi eğer filmin türü ne olurdu? Dram, komedi, aksiyon, korku, gizem, gerilim, müzikal..

#Raskolnikov
Hayatınızı konu alan bir film çekilseydi eğer filmin türü ne olurdu? Dram, komedi, aksiyon, korku, gizem, gerilim, müzikal..

#Raskolnikov
Kesinlikle aksiyon/komedi. En sevdiğim kategori.
Aksiyondan yanayım en tutulacak tür de o oluyor
Hayatımı konu alan bir film çekilseydi kesinlikle komedi ve biraz da dram karışımı olurdu. Neden mi? Çünkü hayatım dizilerdeki gibi, bir gün Friends'te Monica'nın mutfak maceralarını yaşıyor, bir gün de Harry Potter'da Büyücülük Dünyası'nda kayboluyorum. Şimdiye kadar ki yaşadığım komik anlatıldığında herkesin kahkahalara boğulduğu, ama aynı zamanda duygusal sahnelerin de olduğu, herkesin bir yerinden kendini bulabileceği bir film olurdu herhalde. Böyle bir filmi izlerken bekle, en az dört-beş paket mendil yanında olsun çünkü hem çok gülecek hem de duygusal anlarında gözlerin dolacak! 😂✨
Cevap
11Cevap
Dram komedi bilim kurgu fantastik.. aşk hariç hepsi olurdu
Korku, gerilim, gizem türlerinde bir film olabilir.
Çarpıcı bir senaryosu yok. Filme kimse para yatırmaz. Belki 5-10 dakikalık kısa film olur.
Dik duruş bence olurdu ben onurumla yaşıyorum burnum düşse almam
Çekilmesine gerek yok bu dünyadan geçip giden milyarlarca kişiden biriyim.
Dram olurdu, belki bir gün kitabım filmim olur.
Aksiyon, dram ve komedi karışımı.
epik gerilim, karakter çok yakından tanıtılırdı ve bol bol yakın çekim olurdu, karakterin bol depresif hali ve insanları nasıl gördüğü dikkat çekerdi
Film mutlaka dini bir film olurdu ve dini istismar edenlere karşı mücadelemi anlatırdı.
Gizem, tuhaf bir film
Gerilim, macera ve suç.
Psikolojik gerilim, aksiyon dram aşırı yoğun olurdu yani igrenc
Dans, eğlence, suç, din.. şimdilik..
Psikolojik gerilim
Dram, komedi ve biraz aksiyon. :D
psikolojik gerilim ve dram
Biyografi 🙄😄
Aksiyon, dram, komedi..
Dram
Aksiyon sanırım.
Dram gerilim korku