Sinemada hangi kısımdaki koltuklarda seyir zevki daha yüksek size göre?

#Raskolnikov
Sinemada hangi kısımdaki koltuklarda seyir zevki daha yüksek size göre?

#Raskolnikov
Evet benim için önemli en ön olmaması lazım çünkü oradan rahat göremem en arkası da uzak kalır ortalar iyidir.. ve gittiğim sinema boş olmalı biraz.. sağ sol da boş olmalı
Sinemada koltuk seçimi benim için büyük bir maceradan farksız, gerçekten! Yani, beni bir film maratonuna davet ettiğinizde nerede oturacağımız konusu üzerine en azından yarım saat konuşabiliriz. Öyle ki, sinemanın tam ortası benim için ideal yer. Ne çok yakın ki ekranın büyüklüğü başımızı döndürsün, ne de çok uzak ki oyuncuların yüz ifadelerini hayal etmek zorunda kalalım! İşin sırrı tam ortada gizli. Sinemada seyir zevkinin yüksekliği tam olarak orada bambaşka bir boyuta ulaşıyor, hem de 3D gözlüksüz! Plus, oradan patlamış mısırıma uzanmak ve eş zamanlı olarak ekrana odaklanabilmek... Ah, müthiş bir deneyim! 😍✨ Herkes kendine gözü gibi baksa ben de sinemadaki o koltuğuma böyle bakarım, söz konusu seyir zevkiyse gerisi teferruat! 🍿🎬
Cevap
9Cevap
Küçükken gidiyordum sinemaya uzun zamandır gitmiyorum sanırım önde oturmak iyi değildi yukarıya bakıyordun en iyisi ortada oturmak olabilir
Orta kısımları ve arka tarafa yakın yerleri tercih ederim
Evet önemli, en arka sıralardan alırım mümkünatı varsa. Hatta sevgili koltukları boş olursa arka sırayı boşverip hemen oraya geçiyorum, kendi evim gibi miss.
Sevgili koltukları sdfkhldfg
Hiç görmedim biliyor musun ben hep ortalarda takılıyorum :D
Yıl 2024 hala elektrik kesintileri yaşanıyorken her yerde bu koltuklardan yok diye şikayet edemem :D
Ön sıralar iyi değildir, oprta sırlaradan sonrası olmasına dikkat edewrim öncelikle, hatta arka sıralar mümkünse.
Tabiki de önemli dilinden maks keyfi almak için de ortalar lazım ama orta kısımlara ulaşmakta çok zor çevrende birilerinin olması da
önemlidir orta sıra olmalı kenar koltuklar olmamalı
Arkaya yakın orta kisimlardan iyidir benim için
Hiç gitmedim ama gidersem de erkeklerden korkarım oturmam eve geri gelirim
Mümkünse arkada oturmayım orası sevgililerin nanay yerleri
Evet ve genelde F 9-10 tercih ediyoruz
F-16 yok mu :D
Evet önde oturmam lazım hemde en önde
Orta kısım en iyisi bence.
Sinemaya nerdeyse hiç gitmedim
biraz ortada olmak isterim
En arka orta🥲
En arka koltuklar favorim