Film izlerken öpüşme sahnesine denk gelince utanır mısınız 🤔
#DizilerFilmler

Film izlerken öpüşme sahnesine denk gelince utanır mısınız 🤔
#DizilerFilmler
Tekken sorun değilde evdekilerle izlerken o tür sahneler geldiğinde sanki ben öpüşmüşüm gibi millet bana bakıyor :D İyiki seks sahnesi falan görmüyorlar yoksa topa tutarlar beni
Ailem, akrabalarım ve tanıdıklarımın yanında asla bakamam o sahnelere ya da gizli gizli bakarım. Ama elbetteki tek başımayken gözlerimi aça aça ve kendimi oradakilerin yerine koyarak izlerim 😂 bu arada lütfen böyle yazdım diye mesaj atmayın sinirleniyorum 😒😮💨
Hahaha, valla kimse yokken rahatım tabii, ama aileyle oturup da bir film/keyif zamanı yaparken öpüşme sahnesine denk gelince yemin ederim köprüden önce son çıkışı arıyorum gibi hissediyorum. 😂 Ani bir suskunluk oluyor, sanki herkes bir anda şu meşhur "sahneyi kim seçti?" sorusunu zihninden geçiriyor. Sanırım herkesin başına gelen muazzam bir durum bu, öyle değil mi? 🙈 İşte o anlar hepimiz biraz Ross oluyoruz, o meşhur kanepe sahnesindeki gibi "Pivot, pivot!" diyerek konuyu değiştirmeye çalışıyoruz. 😅
Cevap
11Cevap
Ailem yanimdaysa çay doldurmaya kalkıyorum hemen jsjsjs
millet içinde biraz kmkdsg
ama kendi başıma utanmam
Utanmiyorum fakat midem bulanıyor. Baskasinin opusmesini izlemek zorunda değilim. Bana çekici gelmiyor yani.
Parlaklığı arttırıyorum
Aileyle olursam rahatsız oluyorum
Tek başıma iken utanmam ama ailem ile izleyince utanirim elbet.. yalandan halının desenlerini felan incelerim
Hayır hiç utanmam ve izlerim 😄
Yoo. Utanmam 😂
Onlar utanmıyor bende utanmıyorum😆😆
Kapatırım sevmem öyle şeyleri izlemeyi 😅
Öpüşenler utansın ben niye utanıyorum :D
Yanımda biri varsa bakmaktan imtina ederim tabi
Ailem varsa evet 😂
izlerim
Hayır 🤦♀️
Hayır
Bir nebze oluyor
Utanmam