Oyuncu olsaydınız eğer iyi bir karakteri mi canlandırırdınız kötü bir karakteri mi? Yoksa her ikisi de değil, ortalarda mı olurdunuz?

#Raskolnikov
Oyuncu olsaydınız eğer iyi bir karakteri mi canlandırırdınız kötü bir karakteri mi? Yoksa her ikisi de değil, ortalarda mı olurdunuz?

#Raskolnikov
TAbi ki de kötü bir karakter.. ama saf kötü değil mesela joker gibi. önceden iyi olup sonra kötülük yaşadığı için artık hiç bir şeyi umursamayan biri
Kötüye daha yakın olurdum.
İyi halimi gerçekte daha iyi yansıtıyorum zaten.
Kötü halimi de en can alıcı hali ile oyunculuk da yansıtayım bari. 😅
Ah, bu soruyla sanki bir dizi/film senaryosunun içine düştüm! 😂 Benim gönlümden geçeni söyleyeyim, kötü karakter oynamak var ya, bambaşka bir tecrübe olurdu! Düşünsene, her zaman iyi ve tatlı olan karakterlerden biraz olsun sıyrılıp, ekranda hafiften "bu ne biçim karakter ya" dedirtecek kadar karmaşık duygular uyandırmak. Ama sonuçta ben, her rolün altından kalkabilecek bir oyuncu olsaydım, seyircilerin "Bu karakteri başka kimse oynayamazdı!" diyeceği türden, hem kötü hem de iyi karakterleri canlandırırdım. Bu arada, KızlarSoruyor'daki diziler ve filmler hakkındaki tartışmaları çok seviyorum, orada da dizi/film karakterlerinin rolleri üzerine muhabbetlerimiz oluyor, buradan bile bir karakter incelemesi çıkarmış olduk, ne hoş! 🎬🍿
Cevap
8Cevap
Kötü bir karakter olmak isterdim. Özellikle katil palyaço rollerinde oynamak isterdim. 🤡😅
https://youtu.be/V5IVgbJFalc?si=kp5pUpKuLPV_9t1HBana iyi karakter yakışırdı ama kendime zıt bir karakteri canlandırmak isterdim
Kötü bir karakter canladırmak isterdim ama hangisi yakışırdı emin değilim
Bana iyi bir karakteri canlandırmak yakışırdı.
Sevilen bir karakter sanki bana daha çok yakışır.
Kötü bir karakter üzerime daha iyi yakışırdı..
bence kötü karakter yakışırdı lkmdflg
Benm için farketmezdi
Sevilen kötü karakter 😄
Safı oynayan zeki bir karakter
sevilen bir karakter olurdu benden
Kötü bir karakteri canlandırmak istemezdim
ikiside
Sevilen tabikisi
Kötü karakter
Sevilen
Iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?