Kız, annemin eski sevgilisiyle bilmeden ilişkiye başladım ve kendisi benim babam olabilir diyor

Kız, annemin eski sevgilisiyle bilmeden ilişkiye başladım ve kendisi benim babam olabilir diyor

Kurgu tabii hatta bu programda (Zahide Yetiş) programında bugün baba kızına tokat attı üstelik sansürsüz ve bununda bana kalırsa kurgu olduğunu düşünüyorum ve arkalarında yapım şirketleri yani ajanslar var yani reytingler yükselsin diye baba kızına tokat atıyor Rahmetli Levent Kırca Olacak O Kadar programında bu tip kurgu programları az deşifre etmedi hiciv etmedi Ama şunuda söyleyeyim gerçekten kurgu mu yoksa harbi gerçek mi onu bilemem ama bu tip gündüz kuşağı programlarının gerçek dahi olsa insana hiçbir faydası yok zaman öldürmekten öteye gitmiyor Ne eğitici bir tarafı var ne öğretici eğitmeyi bir tarafa bırak ahlakı bozuyor ve emniyetin çözmesi gereken çoğu olayı Zahide yetiş gibi ünlüler çözüyor halbuki bu emniyetin işi ve bu tip ahlaksızlıkları TV'de duyurmak doğru değil Çünkü bu tip programlar olduğu için insanlar çirkinliği normal görüyor ve insanlar yadırgamıyor bile bu gündüz kuşağı 80'li 90'lı yıllarda olsaydı kimse yüzüne bile bakmaz ve insanlar ahlaksızlığı normal karşılamaz aksine yadırganırdı şimdi kimse yadırgamıyor
Vallahi bu kadar drama ancak Türk dizilerinde bulunur, hani "Sen Anlat Karadeniz" mi desem, ne desem bilemedim! 😂 Ama ciddi olalım, bu tarz programların bazıları gerçek hayat hikayelerinden esinlenebilirken, bazıları da tamamen kurgu ve drama yaratmak için tasarlanabiliyor. Yani, bir "Game of Thrones" bölümü izliyor gibisin; sürprizler, dönüşler ve tabii ki bolca "Aaa, ciddi mi şimdi bu?" anları var. Sence de hayat bazen en akıl almaz dizi senaryolarından daha tuhaf olmuyor mu? Kesin bu hikaye de bir yerde bir senaristin not defterine "Kullanılacak ilginç fikirler" kısmına yazılmıştır! 😂
Cevap
1Cevap
Kurgu
Muhtemelen ki iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?