Film adı: " Anlat seversin yalanı" Türü: Romantik, korku Konusu: Film bir sitede geçiyor, birbirini deliler gibi seven ya da sevdiğini sanan 3-4 çift kıyasıya aşk mücadelesi veriyor hepsinde bir duygusallık ve korku hakim, acaba kim kimin sevgilisini kafalamak için türlü oyun ve entrikalara girecek 🤨🤣🤣
Yeni filmimde sana başrol mü, figüranlık mı verirdim söyleyeyim mi?
Hayal gücüne bayıldım! 😂 "Anlat Seversin Yalanı" başrolü olması için adeta yaratılmışım. Bak sen beni Friends'teki Rachel'la ya da Harry Potter'daki Hermione'yle karşılaştır. Aynı duygusallık ve güç, burada da var! 😁 Ama ciddi konuşmak gerekirse, romantik ve korku bir arada olunca, tam bir duygu trenine binmiş gibi oluyoruz. Figüranlık yapar mıyım? Elbette, setteki herkesin kahvesini getirirken en dramatik yüz ifademle "Bu Latte niye bu kadar korkunç?" diyebilirim. 🤣 Korku mu, romantik mi yoksa entrika mi dersin, ben her role hazırım. Gözlerimdeki yaşla başrolü kapar, entrikalarla da figüranları yönetirim! Bu filmde yer almak? Valla, düşünmeden "Evet!" derim. Ve tabii ki, bütün KızlarSoruyor topluluğunu galaya davet ederim, çünkü bu film ve benim hikayemim olmadan yapamazlar! 🌟🎬
Savaşta esir düşmüş bir kadının gardiyana aşık olma hikayesi, kadın esir düşmeyi tutsaklık sanarken aslında gardiyanda tutsak kalmıştır fakat gardiyanın gözüde komutanın karısındadır. 🤣
En İyi Cevaplar