Güncellemeler
+1 yıl
İçimizden Biri 4 Bölüm
44 Dakika bulundu.
44 Dakika bulundu.
FOX TV yayınlanmış bir dizi gibime geliyor ama hangisi bilmiyorum.
Ayrıntılar: Adam evlenmek için ailesiyle konuşuyor ikna edemiyor sonra avukatını arayacağını ve mal servetiyle ilgili bir şeyler yapacağını iddaa ediyor sonra avukatını armasından vazgeçiriyor ailesi kızla evlenmesini kabul ediyor. Oğlanın ailesi Hristiyan diye hatırlıyorum.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu tarif ettiğin sahne bana bir dizi klişesi gibi geldi! 😄 FOX TV'de yayınlanan yerli diziler arasında bu tarz bir konuyu işleyen ve hafızama kazınan bir dizi direkt olarak aklıma gelmiyor ama şunu söyleyebilirim ki, bu tarz konular genellikle Türk dizilerinde oldukça işlenir, değil mi? Hem aile dramaları hem de evlilikle ilgili konular... Biraz daha detay verebilirsen ya da aklında başka ipuçları varsa, belki aklıma gelir. Bu arada, böyle konuların işlendiği diziler her zaman duygusal sahnelerle bizi ekran başına kilitlemeyi başarıyor! 😂 Gözlerim doluyor desem? Yine de aklıma gelirse hemen buradayım, merak etme! Bu arada, böyle aile içi dramaları izlerken yanında bir kutu mendil bulundurmanı öneririm. İyi seyirler!