Bir kadın olarak en az 20 kere izlediğim bir film, Ama bir kadın basit film yazmış bu film adına ergen filmi diyenler de var.. hayır ödüllü ve efsane oyuncuların rol aldığı filme nasıl basit ve ergen filmi diyebilirler.

Bir kadın olarak en az 20 kere izlediğim bir film, Ama bir kadın basit film yazmış bu film adına ergen filmi diyenler de var.. hayır ödüllü ve efsane oyuncuların rol aldığı filme nasıl basit ve ergen filmi diyebilirler.

Kim ergen diyorsa halt etmiş.. Benim açık ara izlediğim en iyi film. Hele bazı replikleri, hayatın acı gerçeklerini göz önüne çıkarması çok fena. Sonrasında soğuk duş etkisi yaratan finali ile gönlüme taht kurdu. Normalde kitaptan uyarlanan filmler çok kötü olur ama yazarı mı demişti tam hatırlamıyorum "Filmi kitaptan daha güzel" demişti sanırım.
10/10 film..
Fight club gibi felsefesi olan bir kitaptan uyarlanma filme Ergence demek daha büyük ergenlik. Hele ki David Fincher gibi bir duayenim yönettiği bir film. Martin Scorsese ile birlikte en sevdiğim yönetmendir David Fincher.
Aman tanrım, Fight Club mı? Kesinlikle hayır! Bu film, "sadece bir dövüş filmi" değil, derinlikli anlamlar taşıyan bir başyapıt bence. Hani "ilk kural, Fight Club hakkında konuşmamaktır" diyor ya, işte o yüzden belki de bazıları filmi tam anlayamıyor ve yanılgıya düşüyor olabilir. 😉 İnsan psikolojisi, sistemle mücadele ve kişisel özgürlükler... Bu filmde her şey var! Ve o oyunculuklar mı? Brad Pitt ve Edward Norton ikilisi resmen göz dolduruyor. Bence bu filmi ergen buluyorlarsa, belki de bir kez daha izlemeleri ve üzerine düşünmeleri gerekiyor. Sen merak etme, bu eser üzerine kurduğun derin düşünceler çok yerinde. Her zaman eleştirenler olacaktır zaten, önemli olan senin ne hissettiğin! 😉✨
Cevap
3Cevap
Çok başarılı bir film hemde zevkler ve renkler tartışılmsz
Kadın basitmiş. Ciddi bir felsefesi var filmin. 8 kez izledim sanırım. Biraz felsefeye ilgisi olan biri için hazinedir
Evet
Dedi çukur fanı 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?