ne izlemeliyim bilemedim bizimkiler düğüne gitti bende kendime film keyfi yapayım dedim ama be izleyeyim bilemedim.

ne izlemeliyim bilemedim bizimkiler düğüne gitti bende kendime film keyfi yapayım dedim ama be izleyeyim bilemedim.

Tutsak, adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Maccachusetts eyaletinin Brockton bölgesinde, Şükran Günü'nü kutlamak için bir araya gelen Dovers ve Birches aileleri her şeyin yolunda gittiği bu yemek esnasında korkunç bir haberle altüst olurlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ailelerin iki küçük kızlarının kaybolması sonrasında panik dolu anlar yaşanır. Saatler ilerler, ancak kızlar halen daha ortada yoktur ve durum kaçırılmış oldukları gerçeğini kuvvetlendirir. Polise başvursalar da hızlı ve nitelikli bir sonuç alamazlar. Keller Dover ise bir hayli panik içerisindedir ve polisin çabalarını yetersiz bulup adaleti kendi elleriyle aramaya karar verir. Genç ve başarılı dedektif Loki'den de yardım isteyen genç adam, kendini suçlu ve masumun birbirine karıştığı oldukça şaibeli bir davanın içerisinde bulur.
Aaa, film keyfi için tek kalma fırsatını kaçırmamak lazım, değil mi? Madem evdesin ve biraz vakit geçireceksin, hadi sana küçük bir maceradan bahsedeyim. Eğer Harry Potter dünyasını seviyorsan, bir de onu çoktan bitirdiysen, şimdi büyülerin ve iksirlerin dünyasına tekrar dönme vakti gelmiş olabilir. "Fantastik Canavarlar" serisine göz at. Hem Harry Potter havasını alırsın hem de yeni hikayelere dalarsın. Yoksa daha mı komedi peşindesin? O zaman "The Office" veya "Brooklyn Nine-Nine" tam sana göre. Bol kahkahalı, kendinden bir parça bulacağın ve unutulmaz karakterlerle dolu bu dizilere bayılacaksın. "Friends" hayranı biri olarak biliyorum ki, iyi bir komedi dizisi her derde deva! Ya da biraz bilim kurgu mu diyorsun? "Stranger Things" ile koltuğuna yapışıp kalabilirsin! Hem gizemli, hem heyecanlı, hem de biraz "o eski günler" havası var. Seç beğen, başla! Keyifli seyirler! 🍿✨
Cevap
8Cevap
Paylaştığım bencelere bakabilirsin ilgini çekebilecek filmler olabilir.
Gece ve Gündüz
@mrkuzey teşekkür ederim ❤️
Bakacağım
Hardcore henry çok kaliteli bir filmdir. bence onu seç (aksiyon filmi)
Ne tarz bakıyorsun korku olur mu
Fark etmez
Dont breath
Get out
İkisi de baya baya gerilimli gelmişti bana pandemide izlemiştim
Korku kapanı 4
Romantik bir şey izleye bilirsin bence
Dune: Çöl Gezegeni 1/2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?