Özellikle oyunculara karşı bu durum çok daha fazla oluyor. Siz bunu sağlıklı buluyor musunuz? Siz daha önce birine hayranlık duydunuz mu veya duyuyor musunuz?

Özellikle oyunculara karşı bu durum çok daha fazla oluyor. Siz bunu sağlıklı buluyor musunuz? Siz daha önce birine hayranlık duydunuz mu veya duyuyor musunuz?

Tamam gençken bizim de delisi olduğumuz ünlüler oldu ama bir yaştan sonra o hayranlığı beslemeye devam etmek sağlıklı değil. Abartmaya gerek yok. O da insan, bende. Bir insana kendini bu kadar kaptırmak bana yanlış geliyor.
Eskiden Şebnem Ferah fanıydım. Birkaç arkadaşımla Adına site kurduk, Şehir şehir konser kovaladık, T-shirt bastırıp üzerimizde şebnem ferah t-shirtleri ile gezdik, Kulise girip onunla tanışmak için güvenlikle arbede yaşadık.
Sağlıklı mı sorusuna gelince. Bence belli bir yaşa kadar her gencin tutkuyla bağlandığı birileri veya bişeyleri olmalı. Şebnem Ferah fanı olduğum dönemleri hatırlayınca sadece mutlu oluyorum, o dönemler ne kadar keyif aldığımı anımsıyorum.
Sadece onun konserine gitmek için Haydarpaşa'dan trene binip kaç şehir gezdik. Bugün 18-20 yaşında olup yaşadığı semtten çıkmayan milyonlarca genç var.
Hayranım ama hayatlarına karışacak kadar hastalıklı değilim. Mesela Kore'de idolleri çok sahiplenip idoller birisiyle sevgili olduğunda hayranları bunu kendine ihanet sayıyor.
Bu manyaklığa giriyor
Bunlar yüzünden kaç kişi ayrıldı. Resmen linç girişimi başlatıyorlar.
Psikopatlık
Mesleklerinin bile bitirilmesini istiyorlar. Atın bunu gruptan diyorlar.
Kore fanları bir ara Türkiye'de de çoktu
Bizimkileri demiyorum. Koreli netizenleri diyorum, oranın yerlileri. Bizimkiler öyle pek karışmaz, hatta hayranların bu davranışlarına bizimkiler tepkili. Mesela aespa'dan Karina ve oyuncu Lee Jae Wook sevgili oldu daha yeni. Kızı linç ettiler, mektup yazıp özür diledi ama ayrılmadı. Oğlan ise hayranlarının baskısına dayanamadı. Kore de linç girişimleri varken bizimkiler neden oğlan ilişkisinin arkasında durmadı diye tepkiliydi. Bizimkiler daha insani kesinlikle.
Bizimkiler iyiymiş desene😂
Bizimkiler onları insan olarak görüyor ama Koreliler onların sahibiymiş gibi davranıyor.
Enteresan kişilikler gerçekten
Cevap
7Cevap
Ben Teoman’ın tanıtım 😀
TDK: Ben Teoman'ın fanıyım :D
kimseye hayran değilim ve fanı da değilim. saçmalık hatta ergenlik
Kişiye olursa saçmalık bence ama ben Fenerbahçenin hastasıym
Bu toplulukların ruh sağlıkları iyi değil kesinlikle jsjxskskms
Üflüyorum
Hayranlık duyarsın okey ama fotoğraf çekilmek için kendilerini yırtmalarını saçma buluyorum
Beğenebilirler de aşırı hayranlık duymak psikolojik olarak birer sorun bence
Abartmak ruh hastalığı
Serenay Aktaş'a hayranlık duyuyorum
Saçma geliyor bana. Abartı olan her şey saçmadır
O birisi Ronaldo veya Messi değilse hiç boş
Saçmalık
Saçmalıktan ibaret
Ergenlik
boş is
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?