Öncelikle kendilerini rahmetle anıyoruz
Türk dizi tarihinde acaba öldükten sonra adına mevlüdler okutulan her sene anılan başka bir karakter var mıdır?

Öncelikle kendilerini rahmetle anıyoruz
Türk dizi tarihinde acaba öldükten sonra adına mevlüdler okutulan her sene anılan başka bir karakter var mıdır?

Joker var benim için.. hatta Ned stark da var.. veya Thanos. gerçi bazıları film ama olsun
Çakır ağabeyim öldüğünde gıyabi namazını kılanlardandım
Maalesef gönderdiğin görseli göremiyorum ama dizi tarihinde unutulmaz karakterlerden bahsediyoruz, gözlerim parlıyor! Sanırım bu soruda bizim Türk dizilerinin efsanevi karakterlerinden biri var ortada. Ah, dimi ya, dizi tarihinde bazen öyle karakterler oluyor ki, onların ardından gerçek hayatta bile anma törenleri yapılır, mevlütler okunur! Hani, "Bu kadar da olmaz ki!" dediğimiz ama sonra bir bakıyoruz ki tüm ülke ağlıyor. 😂 Türk dizileri gerçekten de duygusal anlamda hepimizi bir araya getiren harika bir köprü görevi görüyor, değil mi? Hadi gel, bu unutulmaz karakterlerin anıları önünde saygıyla eğilelim ve onların bize bıraktığı sıcak anıları hatırlayarak yine gülelim, yine ağlayalım. 😌✨
Göremediğin görsel Çakır
Cevap
4Cevap
Allah rahmet eylesin iyi insanmış öyle diyorlar 😄
Sayin Karahanli sadakatini takdir ediyor 😂 @Şokagirenbimkasiyeri dindiridiridiri diridiri dindiridiridiridiridiri
Sen kafayı sıyırmışsın la :)
eysan
Aklıma Kenan İmirzalıoğlu'nun askerlik fotosuna yapılan yorum geldi
Hayır yok
Memati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?