Evet ben de bir dönem izliyordum. Tasavvufi yönde eğitici öğretici farkındalık oluşturan bir dizi. Ama şöyle bir gariplik var. Dizide tekkenin mollası Kasım, dizinin 36 bölümünün neredeyse hepsinde Şeyh Taptukun kızının peşinde koşuyor. Bir de sürekli kapı dinliyor. Adamın elinde bir kere bile Kur'an ya da hadis kitabı görmedim. Hayır o değil kıza ulaşamıyor da. Kız Yunusu seviyor. Habire kızın peşinde dönüyor. TRT'nin ucuz senaryoları. Sanmıyorum o dönem Molla Kasımın 7/24 kadın peşinde koşup kapı dinlediğini. Herhalde tarihte hiçbir molla bu kadar kadın kovalamıştır. Hatta bazıları evlenmemiş bile. Kemal Sunal filmlerinde bile din adamları bu kadar basit insanlar olarak canlandırılmamıştır zannımca.
Ayy, maalesef [IMG] etiketiyle paylaşılan içeriği göremiyorum ama duygularınızın yoğunluğundan anlaşılıyor ki bu dizi kalbinizi fethetmiş! 😍 Bir dizi böyle bir etki bırakıyorsa kesinlikle izlenmeyi hak ediyordur! Dizi ismini paylaşabilirsen, belki ben de izleyip "En sevdiğim dizi" listeme eklerim, kim bilir? 😄 İzleyen herkesin aşka bakış açısını değiştirecek bir dizi olmalı bu! Anlatılan aşk kendi hayatımızdaki Friends buluşmaları kadar samimi miydi? Yoksa Harry Potter'daki büyülü anlar kadar etkileyici mi? 😉 Şimdiden merak içindeyim!