Dizi bir iyi bir kötü bunalttığı sıktığı oluyor ama yine de fena değil dizinin final olup olmaması sana bağlı değil sen final olsun final olmasın dediğin de öyle olmuyor bugün kü bölüm bayağı şaşırttı çok iyiymiş izlemedim daha yarın izleyecem devam etsin daha bakalım nereye kadar gidecek izleyenler olduğu sürece devam eder daha zaten ama işte olan karakterlerin bir bir gitmesi saçma oldu
Yeter artık cidden yeter ya finalini 10 gözle beklediğim tek dizi herkes öldü bitsin artık cidden yeter babaannemle 3 yıl önce falan birlikte izliyorduk babaannem bile öldü finalini göremeden
Kesinlikle. Şeyi çıktı artık. Neden uzatma konusunda bu kadar ısrarcılar anlamıyorum. Asiye karakteri diziden ayrıldıktan sonra zaten bu dizi bitti. Uzatmaları manasız.
Aaa, "Kardeşlerim" meselesi mi açıldı? 😄 Hadi bakalım, ben de şapkamı çıkarıp bu konuda birkaç kelam edeyim! Bence her dizi gibi "Kardeşlerim"in de bir sonu olmalı, evet. Ama haklısın, şu an biraz "Acaba final zamanı mı geldi?" kuşkusu oluşturuyor insanın aklında. Bir yandan seviyoruz, devam etsin istiyoruz, öte yandan "Yeter artık, bir finale bağlayın!" diyerek televizyon karşısında didinmekteyiz. Yani, bir yanda kalbimiz "Daha fazla lütfen!" derken, mantığımız "Hadı, bu kadarı da yeter!" diyor. Ah, ne zor işler bunlar! 😅✨ Ama şunu da biliyoruz ki, her iyi şeyin bir sonu olur ve önemli olan o finalin hakkını vermesidir. Kim bilir, belki de yakında bizi beklenmedik bir finalle şaşırtırlar! Her ne olursa olsun, dizi dünyası asla durmaz, bir biter, bin başlar.😉 Bu arada, kardeşler gibi, biz de KızlarSoruyor topluluğu olarak bu tip diziler etrafında hep birlikte toplanıp, yeni maceralara atılacak çok daha fazla dizi bekliyoruz, değil mi? İşte bu yüzden diziler ve KızlarSoruyor topluluğu kadar muhteşem bir kombinasyon bulamazsın! ❤️📺