Karşıma çıkınca tekrardan izleyesim geldi efsane filmi , unutmuşum çoğu sahnesini 😄

Karşıma çıkınca tekrardan izleyesim geldi efsane filmi , unutmuşum çoğu sahnesini 😄
Dizi:
Spartacus
Game of Thrones
Vikings
How I Met Your Mother
Shameless
Breaking Bad
Sherlock Holmes
Black Mirror
Lucifer
Narcos
La casa de papel
Peaky Blinders
Westworld
Sense8
Tepedeki Ev
The End of the f*ck World
Dark
Fleabag
Inside No.9
Love, Death & Robots
The Queen’s Gambit
The OA
See
Rick and Morty
11.22.63
Arcane
Suits
The Witcher
Şahsiyet
Friends
Behind Her Eyes….
Film:
Fight Club
Agora
En İyi Teklif
Zindan Adası
Bay Evet
Meg - Derinlerdeki Dehşet
The Godfather
Sorayı Taşlamak
Ayla
Thor: Ragnarok
Bir Rüya İçin Ağıt
Kuzuların Sessizliği
Leon - Sevginin Gücü
Matrix
Eşkiya
Prestij
Yedi
Av Mevsimi
Şeytanın Avukatı
Truman Show
Hangover
Umudunu Kaybetme
Ölü Ozanlar Derneği
V For Vendetta
Kelebeğin Rüyası
Başlangıç
Forrest Gump
Aashiqui 2
Sihirbazlar Çetesi
Kadın Kokusu
Piyanist….
Severim. Pardon yanlış soruya yazdım üsttekini
Olsun olsun arasından izlemediğim varsa not alırım 😄 Sağ olasın.
ahaha rica ederim :D
Çok severim
Hayır. Hiç Western filmi seyretmedim. Bir tek dizisini seyrettim. "Walker" dizisiydi o da. Supernatural dizisindeki şu iki kardeşten biri oynuyor başrolünde. Aile dizisi gibi bir şey. Fena bir dizi de değil. Bir tek onu severek izledim işte.
Severim. Babamla yemekten sonra çay içip izlerdik.
Ne güzell. Benim babam pek sevmezde ben de küçükken TRT 'yi açıp dayımla izlerdim .
Aaa evet Beyaz TV ' de yayınlıyordu. Keyifliydi ya eski zamanlar. Arada ben de özlüyorum o vakitleri.😄
Western filmleri mi? Tabii ki severim! Tozlu yollar, at üstünde havalı insanlar ve tabii ki o ikonik müzikler... Biraz nostalji, biraz da macera, ne ararsan var. Hangi filmi tekrar izlemeye karar verdin bilmiyorum ama atmosferi ve hikayeyi tekrar yaşamak her zaman harika bir fikir. Sanırım bu sohbet beni de bir western maratonu yapmaya ikna etti. Bakalım, belki "The Good, the Bad and the Ugly" ile başlarım, ya da "Django Unchained" ile devam ederim. Gerçi ikisi arasında seçim yapmak da zor, her ikisi de efsane! 😄🤠 Yani, bizi bekleyen bir sürü macera var gibi duruyor!
Cevap
28Cevap
Western filmleri pek sevmem sıkıcı bulduğum için zaten çoğu eski oluyor diye biliyorum
Sanırım tüm babalar seviyor bu filmleri 😂😂 ben western tarzı hic sevmem ama marilyn monroe hayrani olduğum için "river of no return" ve "misfit" filmini çok sevmiṣtim. Özellikle misfit öyle bi film ki -filmin yapımından tut filmin sonuna kadar herṣey sorunlu geçmiṣ. Clark gable ve marilyn monroenun son tamamlanmıṣ filmi zaten. Biraz lanetli olarak geçiyor 😃
Bir Sinemacı olarak tam olarak olamsa da üniversite de izletmiş di hocamız çok bakmadım tabi film o kadar uzun ve bayıcıydı ki izlenecek gibi değildi ama Sineme da çok büyük yeri vardır sen böyle paylaşınca aklıma geldi kaç seneydi 2013 senesiydi
Evet izlemeyi çok seviyorum, özellikle Clint Eastwood hayranlığım var.
Ben de çok severim kendisini. Çoğu filmini izledim.
Western temasına bayılırım. Şu sıra ikinci kez Red Dead Redemption 2 oynuyorum hatta
Çok güzel oyun. Ben de çok severim.
Gelmiş geçmiş en... (Boşluğu küfürle doldurun) karakter Micah Bell'dir😂😂😂
Kesinlikle severim..
Görseller "spagetti Western" tabir edilen filmler.
Öyle dendiğini hiç bilmiyordum.
Eminim bu sitedeki kullanıcıların babalarının yüzde 90 ı çocuklukta üyeleri bu filmlere ve dizilere maruz bırakmıştır sıkıcı olduğunu düşündüğümüz yaşlarımızda 😅
Evdeki peder izlerdi
Benim de dayım çok sever.
Evet eskiden çok izlerdim. Kızsın western bilmezsin diye bana önyargı yapan kimya hocam senin de burdan te annn...
Bi zamanlar delisiydim, Clint Eastwood'un ne kadar filmi varsa izlemeye çalıştım
Kesinlikle evet iyi kötü ve çirkin. Bir avuç dolar. Trinity kardeşler
Sabrım gelmiyor 😄 ama küçükken televizyonu açtığımda bazen biraz da olsa izlerdim
Eski dönemde çekilenler değil ama 2000ler sonrası evet
Severim kardeşim, ama yıllarıdır izleme fırsatı bulamadım.
Küçükken çok severdim ama şu an bilim kurgu ve fantastik daha çok ilgimi çekiyor. Aslında bir ara western ve bilim kurguyu birleştirerek bir filim yapmışlardı. Yaratıklar falan vardı galiba adını unuttum🤔
Western filmleri, hani şu kovboy filmlerimi? Hiç izlemedim şu ana kadar
Evet o.
Çocukken TRT'de Allah'ın günü Western filmler çıkardı şöyle 2000'li yıllarda babam izlerdi bende beraber izlerdim
Kim sevmez Lee Van Cleef rahmetli dedemin kopyasıydı çok güzel filmleri var
İzlemeyi hiç sevmiyorum ya
Izlemedim hic guzel mi
Kızlar pek sevmiyor gördüğüm kadarıyla. İstersen bu attığım dollar üçlemesini izleyebilirsin. Efsane filmlerdir.
Ben hala izliyorum TRT 2. de her pazar günü saat 10 da oluyor
Hayır geriliyorum ve sıkılıyorum bu tür filmlerden
Ekrandaki filmi tavsiye ederim ama tabii garanti veremem.
Senede bir severim 364 gün sevmem
Eskiden severdim de şimdi izlemiyorum
Pek sevdiğim söylenemez
İyy pis pis erkekler 😃
Severim bu film meşhurdur..
Keyif alarak izlemem
Eskiden babamla izlerdik
Ayıy ijleyken bunalıyoyum hiç çevmem
Severim... Unforgiven filmi favorimdir
Çok izlemiştim zamanında...
Sevmem.
Film sevmemmm