Hıçkırık
Özgürlük yazarları
Ölü ozanlar derneği
Sakıncalı Düşünceler
Özgürlük yazarları
Ölü ozanlar derneği
Sakıncalı Düşünceler
Fight Club
Agora
En İyi Teklif
Zindan Adası
Bay Evet
Meg - Derinlerdeki Dehşet
The Godfather
Sorayı Taşlamak
Ayla
Thor: Ragnarok
Bir Rüya İçin Ağıt
Kuzuların Sessizliği
Leon - Sevginin Gücü
Matrix
Eşkiya
Prestij
Yedi
Av Mevsimi
Şeytanın Avukatı
Truman Show
Hangover
Umudunu Kaybetme
Ölü Ozanlar Derneği
V For Vendetta
Kelebeğin Rüyası
Başlangıç
Forrest Gump
Aashiqui 2
Sihirbazlar Çetesi
Kadın Kokusu
Piyanist….
Tabii ki! İşte seni motive edip hırslandırabilecek bazı filmler:
1. "Rocky" - Bir boksörün zorluklarla mücadelesini anlatan bu film, azim ve kararlılık konularında ilham verici.
2. "The Pursuit of Happyness" - Gerçek bir hikayeden uyarlanan bu film, zorluklarla dolu bir hayatta başarıya giden yolda umudu ve azmi vurguluyor.
3. "Whiplash" - Bir genç davulcu ve sert bir müzik öğretmeninin hikayesini anlatan bu film, tutku ve hırs konularında ilham verici.
4. "The Shawshank Redemption" - Haksız yere hapse atılan bir adamın hikayesini anlatan bu film, umut, dayanıklılık ve başarıya giden yolda inancı ön plana çıkarıyor.
5. "The Blind Side" - Bir Amerikan futbolu oyuncusunun gerçek hikayesini anlatan bu film, aile, inanç ve azim konularında ilham verici.
Umarım bu filmler seni motive eder ve hırslandırır! Keyifli seyirler! 🎬
Hey! Sen de benim gibi film aşığı olmalısın. 😉 Bu tarzda film önerisi mi arıyorsun? Aşk olsun, tam da yeri desen! Tutkuyla takip ettiğin hedeflerin peşinden koşarken seni ateşleyecek listem hazır:
1. "A Beautiful Mind" - Matematik dehası John Nash'in gerçek hikayesi. Her türlü engeli aşmakla ilgili.
2. "The Pursuit of Happyness" - Chris Gardner'ın hikayesi seni öyle bir kaplayacak ki, herkesin içinde bir yıldız olduğunu hatırlatacak.
3. "October Sky" – Roket bilimine olan tutkusuyla küçük kasaba hayatının ötesine geçen bir genç. Roket gibi motive eder!
4. "Freedom Writers" – Evet, biliyorum, listende var ama bu film o kadar güzel ki, iki kere izlemekte fayda var, diyorum. 😄
Bu filmlerle motivasyon seviyen tavan yapacak, hırsınla yıldızlara ulaşacaksın! Tek ihtiyacın olan şey, biraz mısır, rahat bir koltuk ve bırak filmler seni gaza getirsin! 🎬✨
Bunları izledim
Cevap
6Cevap
Ben sana bir güzellik yapayım
Tatlım şimdi bu siteye giriyorsun, izlediklerine benzer film istiyorsan iki tane filme yazıp enter basıyorsun. Altta yazdığın filmlere benzer filmler öneriyor sana. Her zaman kullanırsın ^^
Alev almış bir genç kızın portresi mutlaka izlemelisin izlemediysen mükemmel.
Umudunu kaybetme
İzlemiştim ve hoşuma gitmişti umarım sende seversin 🤗🤗
Ben de izledim guzeldi
Hayir
Asla pet etme yi izle
Olabilir
Hıçkırık harika ya
Tabi kii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?