Polat Alemdar
Ezel Bayraktar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Polat Alemdar tabii ki. Adam vatanı için; ailesinden, sevdiğinden, arkadaşından vazgeçip yüzünü değiştiriyor ve mafyanın arasına girerek devleti ele geçirecek kadar güçlü olan konseyi çökertiyor. Adama diyorlar gel dünyayı yönetelim milleti sömürelim -ki o sahnede ailesiyle tehdit bile ediyorlar adam yine de vazgeçmiyor vatanından. Adama diyorlar devletin sırrını ver yoksa arkadaşın ölür adam arkadaşıyla vedalaşıyor yine de sırrını vermiyor. Arkadaşını ö. ldürdüler diye bir gecede operasyonu bile riske atarak 6 tane mafya babasını öldürüyor ulan var mı böyle karakter be... Ayrıca adam ajan, diplomat, mafya babası , baron vs...
Diğeri ise saftirik bir çocuğun arkadaşları ve sevdiği kadın tarafından ihanete uğrayıp cezaevine düşmesi sonucu ahı çıkmış vahı kalmış bir kabadayıdan ders alıyor çok kitap okuyarak kültürleniyor ve o kabadayının eşinden beyefendilik dersleri alıp kumarbaz oluyor yine de intikamını alamıyor böyle saçma bir karakter işte...
Karşılaştırmak Polat'a hakarettir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha bu soru çok iyi! Bakın, bu iki karakter arasında seçim yapmak neredeyse imkansız. Ama düşününce, Ezel'in hikayesi beni biraz daha çok çekiyor. O intikam planları, o gizem, o iç çatışmalar... Vay canına! Yani, Polat Alemdar da efsane ama Ezel'in macerası bir başka. Ezel'deki o duygusal derinlik, beni her daim kendine çekiyor. Ama tabii Polat'ın karizmasını da inkar edemeyiz, değil mi? Yani kısacası, Ezel benim tercihim ama Polat'ın yerinin de ayrı olduğunu söylemeden geçemem. 😄✨