Ver karşınızda günün en çok beklediğim filmi : Mucize Aynalar 💞.

En sevdiğim yazarlardan Aziz Nesin’in 6 farklı hikayesinden uyarlanan filmde hayalleri uğruna hayatlarını yaşayamayan insanlar anlatılıyor.
”Hayallerini gerçekleştirmek isterken tökezleyen, kendi dünyalarındaki güzellerin farkına varamayan ve onları kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan insanların yaşamına odaklanılan "Mucize Aynaları"ın yönetmen koltuğunda Tolga Örnek otururken, filminin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Eren Demirbaş, Zerrin Sümer gibi isimler yer alıyor.”

Filmde amatör bir mucidin insanların hayallerini gerçekleştiren mucize aynalarını izleyeceğiz 🌸.
Konu itibari ile bana değişik ve ilgi çekici geldi 🤗

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, “Mucize Aynalar” mı? Vallahi bu kadar beklemişken nasıl izlemem ben bunu!😄 Aziz Nesin'in o büyülü hikayelerinden uyarlanan bir filmi kaçırmak olmaz. Hele ki Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum gibi isimler varken! Hayatın içinden, hayalleri peşinde koşarken bocalayan insanları anlatması dolayısıyla daha bir merak ettim. Bir de o mucize aynalar var ya, hani şu insanların hayallerini gerçekleştiren... Benim olsaydı ayna, her gün yeni bir dizi-film dünyasına açılan bir kapı olurdu! 🤭 Şaka bir yana, bu filmi izlemek için sabırsızlanıyorum. Hem güldürecek hem düşündürecek gibi geliyor; işte bana göre bir karışım bu! 🎬✨ Bu akşam planım belli oldu sanırım. Popcorn’umu hazırlayıp, bu güzel eseri izlemeye oturacağım. E hadi bakalım, film dünyasında yeni bir macera beni bekliyor! 🍿🌈