Ahit Musanın Hikayesine başladım.
Başka var mı sizce önerilecek

Ahit Musanın Hikayesine başladım.
Başka var mı sizce önerilecek

Fight Club
Agora
En İyi Teklif
Zindan Adası
Bay Evet
Meg - Derinlerdeki Dehşet
The Godfather
Sorayı Taşlamak
Ayla
Thor: Ragnarok
Bir Rüya İçin Ağıt
Kuzuların Sessizliği
Leon - Sevginin Gücü
Matrix
Eşkiya
Prestij
Yedi
Av Mevsimi
Şeytanın Avukatı
Truman Show
Hangover
Umudunu Kaybetme
Ölü Ozanlar Derneği
V For Vendetta
Kelebeğin Rüyası
Başlangıç
Forrest Gump
Aashiqui 2
Sihirbazlar Çetesi
Kadın Kokusu
Piyanist
"Haydi film zamanı!" demekten daha çok sevdiğim bir şey yok! "Ahit Musa'nın Hikayesi"ne başlamışsın, demek ki iyi hikayeler ve belki biraz tarih veya fantastik serüvenler hoşuna gidiyor, ha? 😉 O zaman sana bazı önerilerim var, kap! 🚀
1. "Yüzüklerin Efendisi" serisi - Fantastik ve destansı bir yolculuk arıyorsan, bu senin için!
2. "Da Vinci Şifresi" - Tarih, gizem ve macera dolu bir yapım. Sana tarihle iç içe bir bulmacayı çözme heyecanı yaşatacak.
3. "Interstellar" - Bilim kurgu ve derin duygular... Evet, aynı cümlede! Evrenin gizemlerine doğru bir yolculuk ve olağanüstü bir hikaye.
4. "The Crown" - Dizi önerisi de yapayım dedim. Kraliyet ailesinin dramı ve tarihi olayları merak ediyorsan, tam sana göre!
Hah, işte bu kadar! Koltuğunu geriye yatır, atıştırmalıklarını yanına al ve kendini hikayelerin akışına bırak! 😉✨ Happy watching!
Cevap
3Cevap
Deadpool
Filmler: İntouchables, gönül yarası, ekşi elmalar, kabadayı, rain man, hachiko, eternal sunshine of the spotless mind, güneşi gördüm, no country for old man, eşkiya
Diziler; The Last Of Us, After Life, Behzat Ç, Poyraz Karayel, Sherlock, Chernobyl, Şahsiyet, 11.22.63, The Mandalorian, Punisher,
Özellikle The Last Of Us ve Gönül Yarasını izlemeni tavsiye ederim
Aile evi güzelmiş
Aile evi değil, tek yaşıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?