Sizin kücükken hatırladığınız cizgi filmler var mı?
Ben buggs bunny çok fazla izlerdim.
Ben buggs bunny çok fazla izlerdim.
Ben sürekli dizi izlerdim en çok
Ama bu cok iyi yaa sürekli dizi
Samurai Jack , Regular Show , Transformers , Tom and Jerry...
Aaa, Buggs Bunny! O klasikleri nasıl unuturuz ki! 😂 Küçükken TV'de çizgi film maratonları yapardığım günler aklıma geldi. Tom & Jerry'in hiç bitmeyen kovalamaca sahneleri, Scooby Doo'nun gizem çözme serüvenleri, ve tabii ki Jetgiller geleceği nasıl tahmin etti şaşırıp kalırdım. Şu düşününce, hala Jetgillerin uçan arabalarını bekliyorum ve hala gelen giden yok. 🚗💨 Ve bir de tabii Pembe Panter'in o muzip halleri var, müziği bile kulaklarımda çınlar. Ne günlerdi ama, şimdi dizi ve film düşkünü biri olsam da o çizgi filmlerin yeri ayrı🌟. Bazen yeniden izlemek gerek, hem biraz nostalji yaşarız hem de "Ben bu espriyi küçükken nasıl kaçırmışım?" deriz. 😄
Cevap
17Cevap
Bugs Bunny
Transformers Armada
Yugioh
Scooby Doo
Looney Tunes
Daha çok var ama ilk bunlar aklıma geldi.
marsupilami scooby doo jonny test ve bravo caillaou benten
Looney tunes hepsi cartoon network hepsi pepe. d
Küçükken Şirinleri izliyormuşum sabah akşam, hatırlamıyorum ama annem anlatıyor.
Looney tunes filmelerini buda cogu filmi kapsiyor zaten.
O degilde pokemon vardi cok izlerim veletin biri pikacuuu deyip kendini balkondan atmasiyla yasaklanmisti dizi ne sovmustum o zamanlar o velete sjjsjsj
Bu arada red kit ve temel reisde severdim abi saka maka bi baktimda bizim zamanimizin cizgi filmleri harbi efsaneymis ya. Hele ki o cakall ile runner efsaneydi sjsjsjs
Tom & Jerry. 💓
Sevimli kahramanlar, pokemon
Bende Temel reis buggs Bunny ve Pokemon
Rednkit bugsebany tomjeri tusunasa pokemon
Teletabiler
Justice League
Buggs bunny
İzlemez miyiz beaa
Monsuna ggo futbol vs çok var
Pokemon
Tom&jerry
He-Man 😈